Een beetje meer over mijzelf

Dit ben ik met een filtertje😉

Vragenronde1

Hier is het dan de voor mij met dr billen bloot vragen ronde. Ik heb wat vragen gehad en ook een aantal verzonnen. Dit is een manier om je iets meer over mezelf te laten weten zodat je elke keer meer weet van mij.

Ik wil proberen om elke maand een vragenronde te doen. Maar of dat lukt? We gaan het proberen.

We gaan beginnen!

Hoe heet je en waar woon je?

Ik ben Claudia 45 jaar en ik woon in Almere.

Verliefd, verloofd, getrouwd of gescheiden?

Ik ben sinds vorig jaar verloofd zie mijn blog: 2020 hoe het toch mijn jaar geworden is!

Hoe vaak blog je of wil je bloggen?

Ik wil eigenlijk elke week een blog posten maar op dit moment lukt mij dat niet. Ik heb het te druk. Ik werk ook nog 5 dagen. Ik heb 2 kinderen en een man en ontelbaar hobbies. Ik heb een aantal dingen op een laag pitje moeten zetten voordat ik mezelf voorbij zou lopen.

Wat doe je allemaal?

Ik werk 5 dagen bij de gemeente. Dit is een hele diverse baan en ik heb veel met mensen te maken en diverse vragen. Daarnaast heb ik mijn gezin met de hobbies en zwemlessen. Ik doe qua ontspanning aan diamond painten. Daarnaast schrijf ik mijn blog en ik verkocht ook spullen aangezien ik mijn huis aan het opruimen ben in het kader van” opgeruimd huis opgeruimd hoofd “

Ben je gelukkig?

Ja ik denk wel dat ik gelukkig ben. Het kan altijd beter natuurlijk. Zo ben ik elke dag bezig met de betere versie van mezelf en ben ik op dit moment hard bezig om te ontspullen. Daar gaat best wel wat tijd in zitten.

Zou je fulltime blogger willen worden?

Het lijkt mij super leuk om dit elke dag te doen. Schrijven is voor mij een uitlaatklep, ik maak er m’n hoofd mee leeg, daarnaast heb ik een hele levendige fantasie en vind het ook leuk om verhalen te verzinnen en te vertellen. Ik moet dan wel veel meer tijd in m’n blog steken dan nu en ik heb daar ook veel meer ervaring voor nodig.

Wat is het doel van je blog?

Ten eerste is mijn doel m’n hoofd leeg maken. Ten tweede wil ik je meenemen in mijn doldwaze leven wat met recht een rollercoaster is. Ik wil graag een glimlach op je gezicht toveren als je mijn verhalen leest en denkt “ dit had mijn verhaal kunnen zijn”

En verder?

Ik probeer blog tips te lezen. Ik probeer trainingen te doen en veel te lezen over hoe je hoog in Google komt en hoe je meer bezoekers krijgt. Ik ben nog niet zo goed met m’n meta tag en m’n alt tag en alles nog meer. Ik doe het stap voor stap. Ik vind het nu al super tof dat ik zoveel volgers heb.

Wat zijn je volgende doelen?

Ik wil proberen om er toch naar toe te werken dat ik elke week een blog live zet. Daarnaast wil ik mijn pagina optimaliseren en natuurlijk meer volgers krijgen. Een nieuwsbrief moet er ook nog komen tevens een call to action.

2 van mijn 3 mannen!
M’n lief en ik!

Ik ga proberen om in augustus weer een vragenronde te doen. Zijn er nog dingen die je van mij wilt weten of heb je andere vragen of heb je tips voor mij? Stuur me een bericht of zet het in de comments. Alles is welkom.

Volgende blog gaat denk ik over een meiden avond met mijn kleine vriendin!

Story of my life mom and wife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: