Hoe moeilijk is het om een bijzettafel te kopen?

Dat dacht ik ook toen ik bedacht had dat ik een aantal dingen ik huis wilde veranderen na jaren.

Best lastig!

Ik kan je vertellen dat is best lastig. Ik kan het ook anders formuleren. Ik ben lastig 😉

Speuren op internet.

Ik ben al een tijdje aan het speuren op internet wat ik met mijn meubels wil als ik die ga veranderen. ik ben daar op zich wel achter dus dat is al heel wat. Alleen waar ga ik beginnen.

Eettafel lamp

Eigenlijk wilde ik eerst een lamp boven mijn eettafel. Het is niet dat deze lamp Stuk is of dat die er vreselijk uit ziet alleen ik heb deze lamp nooit uitgezocht en na 9 jaar kijken naar een lamp die eigenlijk niet mijn keuze is ben ik de lamp best zat. Ik weet het is een luxe probleem maar ik ben de laatste tijd iets aan het afsluiten en wil gewoon nieuw, nieuw, nieuw. Ik heb je ook verteld over m’n planten waar ik ineens behoefte aan heb.

Zie mijn eerdere blog:

https://Storyofmylifemomandwife.com/2021/05/05/pannen koekplantPannenkoek versus banaan-vs-bananenplant/

Rigoureus

Ik doe het ook niet rigoreus maar geleidelijk en daarmee sluit is mijn deur uiteindelijk helemaal af en gaat mijn nieuwe deur open. Het voelt voor mij goed en daar gaat het om,

Hanglamp

De hanglamp was mijn eerste struiken blok. Mijn lief had er een gezien en dat moest hem worden het is er alleen nooit gekomen en elke andere lamp die hetzelfde is maar ietsie pietsje anders komt niet door de commissie. En dan zijn wij vrouwen lastig zeggen ze…

Project hanglamp

Project hanglamp is nu al een jaar onderweg en ik zie overal leuke lampen die of heel anders zijn maar ook die bijna het zelfde zijn maar toch net even anders dus die komen er niet in. Ik heb ook project hanglamp aan m’n lief gegeven. Zo van zoek jij maar want ik ben er inmiddels klaar mee, ik kom toch niet tussen de lamp en m’n lief.

Vloerkleed

Een vloerkleed of karpet dat was ook een uitdaging. Ik wilde een ronde groene vintage voor bij m’n bank. Dat vind ik wat speelser. Zo ziet het er in m’n hoofd uit dan of het echt zo is is nog de vraag. Geloof me een rond vloerkleed is ook een onmogelijke opdracht. Overal zijn vierkanten of recht hoekige kleden maar ronde ?? Nu zal je wel denken ik kan zo tig winkels bedenken die ronde kleden hebben? Ja klopt ik ook maar ja als je geld in overvloed hebt dan word het leven ineens een stuk makkelijker als je een groen rond kleed wil hebben.😉

Hoe vind ik de juiste bijzettafel ?

Dan de laatste vraag van mijn keuze stress is hoe vind ik de juiste bijzettafel. Ik had 3 hele leuke gezien bij BOL.COM. Ik kijk daar al tijden naar. Maar ik heb maar plek voor 1 tafel en ben dan bang dat het tafeltje te Klein is en dat het helemaal in het niets valt in het hoekje waar het moet komen. Stel dat ik besluit om ze toch te halen dan zit ik met nog 2 andere tafeltjes die ik nergens kwijt kan. Ok dan kijk ik naar iets anders. 240.000 bijzettafels verder heb ik er ik weet niet hoeveel als favoriet. Zijn er veel te duur. Dat vind ik dan! Zijn er ook heel veel lelijke tafels of ik kan niet kiezen. Na maanden speuren ben ik nog geen stap verder. Van alles wat ik wilde veranderen als eerste stap in de verandering van mijn interieur is nog niks veranderd en kijk ik nog steeds tegen de meubels aan die niet lelijk zijn maar ook niet mijn keuze en heb ik keuze stress wat betreft alles wat ik nieuw wil hebben😱

Bijzettafel keuzestress…. Vloerkleed keuzestress… hanglamp keuzestress.. luxe probleem of besluiteloos?

Ik wist niet dat het zo lastig was om een heel simpel bijzet tafeltje te kopen waar alleen een lamp op moet staan🤪

Wie is er net zo besluiteloos als ik? Wie herkent zich in dit verhaal? Wie heeft er tips voor mij? Laat een berichtje na in de reacties! Help mij een keuze maken!

Mijn volgende blog behandel ik vragen over mijzelf! Mocht je iets willen weten ? Let me know!!

Wie weet behandel ik jou vraag wel de volgende keer!

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: