Hoe leuk is een meidenavond?

Voor mijn kleine grote vriendin Britt!

Jongens!

Als je me al een tijdje volgt dan is het je bekend dat ik 2 jongens heb. Een meiden meiden avond heb ik denk ik nog nooit gehad of kan het me niet herinneren.

Wat is de definitie van een meidenavond?

Tot mijn verbazing is er geen vertaling voor meidenavond in de dikke van Dale. Dan moet ik er zelf maar iets van maken…..

Maar wat doe je op een meidenavond?

Ik heb 2 jongens dus een meidenavond word lastig… ik ben zelf ook een meid maar heb ik ooit een meidenavond gehad zoals in de film ? Ik kan me dat niet herinneren… toen ik op me zelf woonde en we elk weekend gingen stappen begonnen we vaak bij mij thuis met douchen, omkleden, opmaken, indrinken ed. Dat is toch een soort van meidenavond. Als ik dan echt denk aan een meidenavond vind ik het eigenlijk meer een avond met je vriendinnen in pyama met chips en frisdrank. Romantische films kijken en over die ene hunk op school praten die iedereen leuk vind.

Of kijk ik te veel films? Ik hoor het graag als jullie er anders over denken?

Meidenavond met een begin tiener!

Pyama ✅, romantische film ✅, over die ene hunk op school praten die iedereen leuk vind, ✅, alleen ik weet niet hoe die eruit ziet dus conclusie, ❌ ik kan niet mee praten en dan is het niet leuk om over te praten, chips en frisdrank, ✅✅✅

Mijn meidenavond!

De dochter van de bff van mijn lief kwam bij ons slapen. Mijn eerste gedachte: yeah we houden een meidenavond! Zo gezegd maar niet zo gedaan. Wat gaan we doen? Papillotten zetten en een masker, een feel good movie kijken en dan hup naar bed.

Hoeveel papillotten heb ik nodig joh?

Ik heb een bosje haar op m’n hoofd dat kan je amper haar noemen. Zo vaak ben ik jaloers geweest op die meiden met een bos haar en of krullen. Helaas behoor ik niet tot die groep en heb ik heel dun haar. Als ik een staart in heb dan is het zo een dun dingetje dat ik bijna aan een elastiekje voor je beugel genoeg heb maar de dochter van de bff van mijn lief die behoort tot de groep waar ik vreselijk jaloers op ben. Een hele bos met dik en veel haar!

Ik begon met papillotten in zetten en ik pakte er nog 1 en nog 1 en nog 1 tot ik lamme vingers had en even pauze moest nemen.

Daarna weer door en nog 1 en nog 1 en zo maar door. Met een paar pauzes , 2 uur en 40 papillotten verder zat het er eindelijk in. Toen was ik aan de beurt. 6 papillotten later was ik klaar! 😱

Maskertje ?

Zonder masker is het geen meidenavond. Dus hoppa zij een masker op en in een masker op. Ik een masker tegen puisten en mee eters. Zo een die alles open zet en meetrekt als je het eraf haalt en zij gewoon een lekker masker wat je huid verfrist.

M’n gezicht staat zo strak dat ik niet eens meer kon lachen! ik lach als een boer met kiespijn 😂

Feel good Movie!

Haar in de papillotten. Check! Masker. Check! Drankje en hapje. Check! Nu de feel good movie nog. Zij ging er een uitzoeken. Ze had er een gekozen en ze zei” zullen we oorlogswinter gaan kijken? Ja gezellig, laten we dat doen.

Generatiekloof ofzo. Versta ik dan iets anders onder een feel good movie dan de begin tieners van nu?

Nou euh nou ehh dat vind ik niet zo gezellig hoor om dat nu te gaan kijken. Zeker een mooie film. Ik heb het boek gelezen en zeker een aanrader om te lezen of te kijken! Maar om dat nu te kijken?

Gelukkig werd het een andere film die we beiden leuk vonden.

En dan na de film het masker eraf…

Na de film ( was intussen al heel laat) ik hoop niet dat haar moeder dit leest 😉. Masker eraf. Zij kon het gewoon met een beetje water doen en ik moest pulken. Zoals ze zeggen dat het eraf gaat lukt natuurlijk nooit jij mij. Pulken en dan 3 mm eraf en weer pulken en dan 2 mm eraf.

Ga maar vast naar bed!

Die meid maar richting bed gestuurd want ik had nog een avond vullend programma met mijn masker. Dat ding zat er inmiddels uren op en wilde mij ook niet meer verlaten. Hoop gepulk en gevloek verder was ik 3 cm kwijt. Gelukkig was mijn lief nog wakker en wilde mij redden van dit “blok aan m’n gezicht” masker.

Moet dat niet op je hele gezicht?

Ik had dat masker op m’n hele gezicht gesmeerd en na uren zat het muurvast. Om dat ding van m’n wangen te krijgen durfde ik niet eens.. want het deed … pijn….pijn… niet normaal zeg. Ik kon mezelf niet zo een pijn doen. Na een uur een hoop gemopper en de tranen in m’n ogen van de pijn was het er eindelijk af. Poe dit nooit meer… geloof me. Probeer het niet!

De volgende dag de papillotten er uit gehaald, die moesten namelijk wel een hele nacht blijven zitten. Ik moet zeggen het slaapt niet comfortabel hoor met 6 papillotten op je hoofd laat staan 40 van die dingen. Maar goed wie mooi wil zijn.:…

Conclusie: Meidenavond! ✅

Ik heb een heerlijke avond gehad en ik doe het zo weer alleen dan zonder dat masker op m’n wangen 😂. De volgende keer smeer ik het alleen waar je het moet smeren😉.

Al ben ik 45 en kan eindelijk de meiden meidenavond van mijn Bucket list af, heb ik toch weer wat geleerd.

Smeer een masker alleen op de plekken waar het voor bedoelt is.

Ja ook ik kan een bos krullen hebben!

Feel good movie is vóór iedereen iets anders.

Wat heb ik een heerlijke meidenavond gehad!

M’n weelderige bos na papillotten!

Ik ben erg benieuwd hoe jij een meidenavond houd? Ik vind het leuk als je me dit laat weten!

Ik zeg maar zo “ Story of my life as mom and wife!“

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: