#bloganuary dag 7

Schrijf een kort verhaal over regen!

De prompt van vandaag “ schrijf een kort verhaal over regen” moest ik even over nadenken. Je kan zoveel vertellen over regen. Het is nat en het kan hard regenen of miezeren. Je vind het heerlijk of verschrikkelijk. Dit heb ik er van gemaakt.

Regen….

Ik keek door het raam naar buiten en slaakte een diepe zucht. Het was weer eens zover. Zover ik kon kijken was het er. Overal zag ik het. Verder zag je ook niks of niemand. De meeste bedachten zich wel een tweede keer voordat ze zich er aan over gaven. Maar ja ik moest wel. Ik moest er toch echt doorheen. Ik stapte de deur uit en keek naar de hemel. Ik deed m’n ogen dicht en voelde hoe de regen op mijn gezicht viel. Grote druppels regen. Het voelde heerlijk. Ik stond zo een tijdje te genieten tot ik weer bij mijn positive kwam en dacht” ik moet naar huis”. Ondertussen was ik kletsnat geworden maar ik voelde het niet. Deze regen was een aangename verrassing na die klamme hitte die al dagen lang aanhield. Ik was een gelukkig mens met deze heerlijke verfrissende regen.

Adios,adio storyofmylife als natgeregende momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: