#bloganuary dag 6

Waarom schrijf ik?

Waarom ik schrijf? Als je mijn blog volgt dan weet je dat ik een nog al vol hoofd heb en dit een ontlading voor mij is. Ik vind het ook leuk om te vertellen, verhalen te verzinnen of om iets op een dusdanige manier te vertellen dat je mijn verhaal ook beleefd zoals ik dat beleefd heb.

Ik hoop dat ik dat ook een beetje op die manier kan overbrengen.

Adios, adio storyofmylife als schrijvende momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: