#bloganuary dag 8

Hoever kan ik terug in mijn stamboom.

Hier kan ik best kort over zijn. Niet zo heel ver. De opa en oma van mijn ouders maar verder kom ik niet.

Stamboom

Ik weet wel dat er mensen zijn met de zelfde achternaam die een onderzoek hebben gedaan en daar komt mijn familie ook in voor. Dus ergens toch familie van elkaar maar die stamboom heb ik nooit gezien. Helaas. Ik vind het best interessant. Maar om het helemaal uit te zoeken vind ik weer te veel werk en dus dan niet interessant genoeg om te doen.

Wie weet kom ik mijn stamboom ooit nog eens tegen.

Adios, adio storyofmylife naar haar stamboom zoekende momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: