#bloganuary dag5

Wat brengt vreugde in je leven?

De prompt van vandaag is” wat brengt vreugde in mijn leven “

Kleine dingen..

Het kunnen de kleinste dingen zijn waar ik intens van kan genieten. Van een labello die ik krijg van iemand tot de vogeltjes die smorgens zingen tot iets wat ik gemaakt heb en gelukt is tot een potje sjoelen met mijn gezin.

Grote wensen..

Tuurlijk heb ik ook grote wensen of dromen. Altijd goed om naar iets toe te leven. Alleen de kleine dingen zijn vaak erg fijn. Mijn jongste had laatst opgeruimd omdat hij van mening was dat z’n moeder een geluksdag verdiende. Daar smelt je toch van als je dat hoort van je kind van 6 jaar.

Geld maakt niet gelukkig maar is wel handig als je het hebt. Het zijn de kleine gebaren die er vaak toe doen. Het geeft je leven betekenis.

Daar word ik gelukkig van!

Adios, adio storyofmylife als gelukkige momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: