Toch geveld….

Toch….

Waarom?

Afgelopen zaterdag was er geen blog. Sorry! Ik had een belofte met mezelf en jou gemaakt dat ik elke week zou bloggen. Er staan wel wat dingen klaar en ik heb ideeen genoeg alleen soms komt het er niet van.

COVID….

Ook hier is na 2 jaar alles te hebben ontlopen toch de COVID beland. Daardoor ben ik mn hele schema kwijt.

Ik ben nogal een gewoonte dier die alles planed en als er dan iets mis gaat of anders loopt dan loop ik vast en ben ik even de weg kwijt en moet dan mezelf weer helemaal herpakken.

Het begon..

Het begon vorige week vrijdag er werd positief getest. Shit…. Ok en nu…. Even de regels erbij pakken. Hoe zat het ook alweer? Er veranderd zoveel steeds dat ik het niet helemaal meer op m’n netvlies heb. GGD afspraak gemaakt en in isolatie. Hele planning ik de war m’n hele huis kwijt en dan is het in mijn hoofd CHAOS‼️

Complete chaos…

Ik in de error 😱

Ik sla dan vast er komt niks meer uit m’n handen. M’n ritme en routine zijn weg. Maar goed ik was niet in paniek ofzo maar m’n hoofd werkt dan even niet meer zoals het hoort. Ik moest ineens van alles regelen voor wat ik normaal ook doe maar dan niet in deze volgorde.

Matrassen naar beneden sjouwen…

Ok ik kon m’n kamer niet meer en dus m’n bed was ik ook kwijt. Ik was ineens bedloos.. dat is ook raar.. maar goed dat hadden we zo opgelost we zijn met z’n 3 en beneden gaan slapen.

Hele verbouwing..

Hele verbouwing verder veel plezier gehad beneden. Mijn rug die pijn deed van het matras maar nog steeds negatief. Yess fijn alles gaat goed.

3 dagen later….

Weer een test en ja hoor 2 streepjes….. pffff helaas toch ook gegrepen door het virus. GGD afspraak gemaakt en zoals verwacht was die ook positief… ik voel me nog prima dus ik heb werk gewoon door. Wel even benauwd geweest maar verder geen last van gehad. Nu wel een beetje de naweeën ervan en voel me niet 100 procent en ben best snel moe maar verder gaat het prima.

Waarom geen blog dan…?

Geen puf, zin, kracht enz enz

Ik vind het vervelend maar het is de waarheid. Ik had er gewoon even geen kracht voor. Geen zin in , geen puf voor gewoon even niets…. Helemaal niets en alles weer een beetje op de rit zien te krijgen en dan volgt m’n blog vanzelf.

En …Voila… wel niet zo een gezellige maar ook dit is de story of my life als Corona hebbende mom and wife.

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: