Als ik alles kon zijn…

Fantaseren als een pro

Ik heb een vreselijke fascinatie voor vampiers. Ik denk dat ik alle films en series wel ongeveer heb gezien. Buffy the vampire slayer. Angel, vampier diaries, blade, true blood, underworld, Dracula. Twilight saga en ga zo maar door. Misschien heb ik niet alles gezien maar wel heel veel. Waarom mij dit zo fascineert. Ik weet het niet precies.

Het is duister en donker en klinkt slecht. Het is alles wat ik zelf niet ben en omdat het niet bestaat en ik het dus ook nooit zou kunnen zijn wil ik het heel graag. Iedereen heeft wel iets duisters in zich zitten. Dit bestaat natuurlijk niet. Of heb je ooit wel eens een echte vampier gezien? Als dat zo is dan, Let me know!

Stel dat vampiers echt zouden bestaan dan zou ik me zeker laten bijten en mezelf laten omturnen tot vampier. Gaaf lijkt me dat. Eeuwig leven(dan wel toen ik 29 was) zie ik er nog een beetje goed uitšŸ˜‰, tuurlijk dan wel met iemand, anders ben ik ook maar zo alleen. Dan samen de hele wereld over gaan als onsterfelijke. En ja ik kan overdag ook leven. Ik heb net als in de serie een ring waardoor dit kan. Nu ik dit schrijf zie ik het weer voor mij. Wat een leven zou ik hebben zeg. We zouden als een soort Bonny en Clyde over de wereld gaan. Alles zien en wie weet ook wat mensen angst aanjagen.

Daarnaast heb ik nog een hele andere fantasie. Ik zou graag scherpschutter willen zijn. Zo machtig als je op zo een afstand van kilometers dmv een berekening van wind en afstand toch iets kan raken. Je zal wel denken dat ik nogal gek ben op moordlustige dingen? Nee hoor ik kan niks doden. Zelfs voor een muis in huis koop ik een muisvriendelijke val en blijf ik de hele nacht wakker omdat de muis gestrest kan raken in het valletje en dan alsnog dood gaat. Dat is niet nodig vind ik. Maar goed dit is een heel ander verhaal.

Gewoon het idee dat je dat zou kunnen en dat niemand dat zou weten dat je dat kan en mocht je het toch een keer nodig hebben dat je iig raak kunt schieten op km afstand.

Dus ik heb deze fantasieƫn maar samen gevoegd. Hoe duister en angstaanjagend is een monsterlijke vampier die scherpschutter is en zelf onsterfelijk. Alsof een vampier het nodig heeft om scherpschutter te zijn.

Euh ja ik heb een levendige fantasie en kan daar ook heerlijk mee aan de gang gaan. Ach ja altijd beter als stiekem fan zijn van de meest foute zanger ever. Vul deze maar voor je zelf in. Want ik vind alles leuk….

Waar fantaseer jij over? Durf je die met mij te delen. Leuk super leuk! Kijken of er nog meer medestanders zijn met rare fantasieƫn ?

Adios, adio Storyofmylife fantaserend als een pro as mumandwife.

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met zā€™n vieren en de andere week met zā€™n drieĆ«n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: