Waarom gaan ze er niet in?

Man en jongste een nachtje weg en dan een avond samen met je oudste kind zijn dat is leuk en gezellig en ook fijn zodat je even alle tijd voor hem hebt.

Koken

Super lief! Hij ging voor mij koken. Boodschappen gedaan en een beetje geholpen en zo stond hij in de keuken voor moeders te koken. Super leuk als je verwent word door je kind. Het was ook super lekker en mijn moeder hart glom van trots.

Sjoelen

We hebben sinds kort een sjoelbak. Was ook een uitdaging om die te vinden maar we hebben er 1 bij de kringloop gevonden dus super duurzaam ook nog eens.

Nou we gaan eerst even insjoelen. Ik ben daar best goed in al zeg ik het zelf en laat mijn kids ook graag geloven dat ik daar wereld kampioen in ben geweest in 1986. Klinkt heel lang geleden voor ze maar ja ik bestond toen wel al en nee ik ben natuurlijk nooit wereldkampioen in sjoelen geweest! Ik had in 1986 nog niet de leeftijd om wereldkampioen te zijn alleen het klinkt gewoon leuk 😉

Mijn eerste ronde verloor ik dus de in sjoel ronde moest mee tellen vond mijn zoon. Prima hoor ik ben de moeilijkste niet en we sjoelen nog 3 rondes en ik verlies 😅 als voormalig wereldkampioen 😱

Houtje

Wat ik wel had gedaan was dat houtje wat de sjoel stenen tegen houd als je de bak opruimt er in zijn beurt in gezet zonder dat hij het zag. Hij sjoelen en zeggen hoe kan dit nou dat de stenen niet in de 3 en de 4 gaan. Ik kon mijn lach niet meer inhouden en vertelde wat ik gedaan had.

Sportief

Zo sportief als ik ben mocht hij een extra ronde sjoelen en won daardoor van mij. Voor mij geen probleem alleen al de lol die ik had om zijn verontwaardiging dat die stenen niet in de vakken wilde was vóór mij winst genoeg.

Laatste potje om de winst

Als voormalig verzonnen wereldkampioen geef je niet zomaar op dus nog 1 laatste potje en wie die won had gewonnen. En ja hoor mijn verzonnen wereldkampioen titel kwam deze keer wel van pas ik won met glorie. Gelukkig nam mijn puber zijn verlies redelijk goed op ik mocht alleen het liedje “ the winner takes it all” van ABBA niet opzetten. ( mag ook niks) gelukkig verpeste het niet onze leuke avond.

Film

Na onze sjoel competitie nog een film gekeken en dat werd de docu van Snelle. Ik moet zeggen “ ik vond het serieus een mooie docu “ en vond het zeer verrassend om het verhaal achter zijn succes te zien.

Al met al een geslaagde avond en we hebben gelachen en veel pret gemaakt. Heerlijk om zo even met mijn puber te praten en te beleven wat er in zijn wereld om gaat. We zijn weer een stukje dichter bij elkaar gekomen en we gaan het zeker nog een keer doen.

Adios, adio storyofmylife als wereldkampioen in sjoelen en ook momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: