Niet stil zitten..

Ok, ok ik probeer een maandje rust te nemen maar daar ben ik niet zo goed in. Plan was even 1 maand minimaal bloggen zodat ik weer een voorraad kan aanleggen. Na een maand bloggen en 31 verhalen verder.

Mijn Vinted kastje ook even stil gelegd voor een maand. Aangezien ik een slag wil slaan met mijn eeuwige durende zolder opruiming. cq ontspullen. Plan is om dit jaar naar zolder te gaan en dat de kids een grotere slaap kamer krijgen.

Cursus bloggen staat ook op de agenda en mijn website aanpassen / finetunen Eindelijk eens SEO goed opzetten. Mijn verhalen onderdelen in categorieën enz enz.

Diamond painting weer oppakken nadat ik vorig jaar 3/4 jaar niks kon doen door mijn cyste in m’n rug.

Haken doe ik tegenwoordig ook omdat ik een dromenvanger bij de action had gekocht zonder erbij na te denken of te kijken en ergens een keer thuis erachter kwam na verloop van tijd dat ik het moest haken. Wat ik helemaal niet kan. Hier volgt ook nog een blog over.

Punniken met en of zonder kids staat ook nog op mijn lijstje.

Ik loop al een tijdje met het idee voor een podcast. Van m’n blog, met vriendinnen en ook 1 met m’n zoon. Dit zijn er al 3.

Ik vergeet vast nog wel iets maar hier is dus mijn maandje rust voor om dit allemaal rond te breien.

Ik schrijf er nu over en het is behoorlijk ambitieus zie ik. Ik werk nog 5 dagen en mn huishouden loopt ook gewoon door. Of ik hetga halen geen idee nog. Mijn brein is volop in actie: leuke uitdaging zeg ik zo. Ik geef je nu een tussenstand wat ik allemaal gedaan heb van deze lijst voor februari. Ik kies ook nog de kortste maand van het jaar!

Stand na 17dagen…

Brein druk aan het werk met plannen smeden hoe ga ik het doen. Vorige week een kort blog om aan de geven dat niet weg ben maar even een kleine rustpauze in las met in totaal 3 blogs voor februari. Na een maand over spoelt te worden door door mij val je als trouwe lezer van storyofmylifemomandwife.com in een behoorlijk gat en dan vind ik dat ik daar even uitleg over moet geven.

Druk met dit blog omdat ik die eigenlijk na 14 dagen in februari online wil hebben. Wat ik niet helemaal gered heb.

M’n nieuwe aanpak van het huishouden begint te lopen. Hier ga ik zeker nog een blog aan het wijden.

Mijn dromenvanger haken is ook ik de maak en hier komt ook een blog nog over. Ik maak het ondertussen al voor de derde keer. ik ben iets te ijverig.

Painten ben ik weer mee bezig en maakt ook zijn vorderingen.

Vinted kastje helemaal leeg gehaald en spullen uitgezocht om te plaatsten. Zit minder snelheid in dan ik had gehoopt.

Ik heb wel al wat blog ideeën bedacht dus die zijn in de maak. Blog cursus heb ik nog niet eens geopend. Mijn planning loopt een beetje de soep in. Ik ben even totaal de focus kwijt. Ik moet mezelf echt weer even herpakken…..

Ach, wat is vakantie als je niet een beetje rustig aan doet en doet waar je zin in hebt.

Adios, adio storyofmylife vakantie vierend als momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: