Ik kijk naar de Sterren en zie,

#bloganuary dag 31

Vandaag is het de laatste dag van de challenge. Het was soms zwaar naast m’n werk met een onderwerp waar ik niet zo veel mee had maar ook erg leuk. En vandaag is de vraag :

Wat zie je als je naar de sterren kijkt.?

Sterren! of als het bewolkt is geen Sterren. Ik ben niet zo een Sterren kijker. Ik heb heus wel eens de grote beer en de kleine beer gezocht . De poolster weet ik ook te vinden maar dan houdt het op. Soms zie ik ook een vliegtuig vliegen. Heel spectaculair is het niet.

Tegen mijn kinderen vertelde ik dat als ons huisdier overleden was en je naar de sterren keek en je zag een ster, dan was dat er 1 van ons en daardoor altijd een beetje bij ons blijft. Ik zelf vind die gedachten ook wel fijn….

Iedereen heeft zo zijn eigen mooie gedachten als we naar de sterren kijken.

Adios, adio storyofmylife denkend aan haar overleden huisdieren al kijkend naar de sterrenhemel als momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: