Omschrijf jezelf als een boom?

#bloganuary dag 30

ik als boom

Omschrijf je zelf als een boom? tja… zoveel bomenkennis heb ik niet. Daarom heb ik maar even de bomengids er op nageslagen. Ik heb gekeken naar de kenmerken van de bomen en die het best bij mij passen. Ik ben tot de volgende boom gekomen

Ratelpopulier!

https://bomenbieb.nl/boomsoorten/ratelpopulier/

Ik ratel de hele dag en er zit geen stop op mij. Zelfs 5 minuten kan ik mijn mond niet houden. Zodra ik dat ga doen schieten er gelijk diverse dingen door mijn hoofd die ik dan wil vragen cq. zeggen. Ik moet echt op mn tong bijten om dit vol te houden.

Het kenmerk van de ratelpopulier is het geluid dat hij maakt bij ieder zuchtje wind. Door de lange bladsteel die afgeplat is, ratelt de boom echt! Daarom heb ik voor deze boom gekozen en denk dat die goed bij mij past. Ik vergeet deze boom nooit meer.

Wat denken jullie? Heb ik de juiste boom gekozen of zijn er nog meer pratende bomen? Afgezien die in de Efteling dan.

Adios, adio storyofmylife de ratelende boom als momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: