Waar ga ik heen om alleen te zijn?

#bloganuary dag 27

niet storen

Je kan overal alleen zijn. Zelfs als je 100.000 mensen om je heen hebt kan je heel alleen zijn. Waar ga ik heen als ik alleen wil zijn?

Vluchten…

Ik ben bijna nooit alleen. Moeder van 2 kids die altijd wel iets van mij willen weten ook al ben ik aan het werk. Vader zit in de dezelfde ruimte en toch ben ik altijd vraagbaak. Kan geen stap verzetten of ze hebben wel een vraag. Zelfs de wc is niet meer een veilige haven als je kids hebt. Ik moet echt het huis uit vluchten met de mededeling “ik ga weg, kom me niet zoeken. Ik wil niet gevonden worden”😉

Nee, ik vind het heerlijk thuis met mijn gezin. Wat ik wel heerlijk vind om alleen te doen is winkelen. Winkelen zonder kids is toch wel erg lekker hoor. Geen “mama ik moet plassen, ik heb honger, dorst, ben moe of mag ik dit of dat of sus of zo”.

alleen shoppen, heerlijk
alleen shoppen, heerlijk!

Alleen zijn in de menigte..

Gewoon helemaal alleen opgaan in de drukte en heerlijk overal neuzen en alleen me myself and I tijd! Daar kan ik zo van genieten. Als ik daarna weer thuis kom ben ik helemaal opgeladen om weer vraagbaak te zijn.

vraagbaak
vraagbaak

Adios, adio storyofmylife als winkelende vraagbaak tevens momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: