Wat vind ik leuk aan mezelf?

#bloganuary dag 26

Dit is een lastige. Net als veel mensen ben ook ik meer niet tevreden over mezelf dan wel tevreden. Er is altijd wel iets om te veranderen of te verbeteren. Ik heb er echt even goed over nagedacht en even gespart met een vriendin en ben tot de volgende conclusie gekomen.

Tevreden zijn met..

https://storyofmylifemomandwife.files.wordpress.com/2022/01/img_0328-e1643228813815.png
tevreden zijn met jezelf

Ik heb hier echt heel lang mee gestuggled maar ik ben tevreden met hoe ik eruit zie. Vroeger vond ik alles aan mezelf verschrikkelijk. Als ik in de spiegel keek walgde ik van mezelf. Wat ook iedereen tegen mij zei. Ik zag niet wat zij zagen.

In een eerder blog heb ik verteld dat ik bezig ben met persoonlijke groei en dat mijn minderwaardigheidscomplex eindelijk weg is. Sindsdien kijk ik naar mezelf in de spiegel door hele andere ogen. Door dezelfde ogen waar iedereen in mijn omgeving door keek.

Ik ben een maatje meer maar maakt mij dat minder als een maatje 38? Nee zeker niet. Ik ben trots op mezelf en hoe ik eruit zie. Mijn maatje meer ben ik. En het voelt goed om zo te kijken naar mezelf.

Fantasie..

Nu ik toch aan het denken ben wat ik mooi of leuk aan mezelf vind heb ik er nog 1 die ik met jullie wil delen. Mijn creativiteit die is onuitputtelijk en daaronder zit mijn eindeloze fantasie. Verhalen vertellen vind ik leuk en doe ik graag. Gek doen met Mn kinderen en helemaal daar in op gaan. Van de week liepen we met een vergiet op ons hoofd en met pollepel en aardappel stamper in onze handen de matrix na te doen. Het ziet er niet uit maar ik vind het heerlijk. Ik ben ook een beelddenker dus dat gaat goed samen.

Ik gun het iedereen om zo veel fantasie te hebben. Het maakt mijn leven een stuk leuker en het levert een heleboel lol en plezier op en dat zijn dan weer mooie herinneringen voor later,,,,

Adios, adio storyofmylife eem tevreden beelddenker als momandwife

verhalen verzinnen

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: