Naar welke muziek luister je nu?

#Bloganuary dag 28

Naar welke muziek ik luister is eigenlijk heel veelzijdig. Ligt er een beetje aan in welke mood ik ben. Over het algemeen vind ik top 40 altijd wel leuk. Veel variatie dus keuze genoeg. Dat is natuurlijk niet het enige waar ik naar luister.

Waar ik nog meer naar luister:

  • top 2000
  • Marillion
  • Queen
  • Hazes
  • Ran D
  • Foute hits
  • Eurythmics
  • Metalilica
  • Armin van Buuren

Het is heel gevarieerd zoals jullie zien. Ik vind veel goed en heb niet echt 1 favoriet. Ik vind ook vaak 1 of 2 liedjes leuk en de rest niet. Daarom is het voor mij makkelijk om bij een bepaalde mood muziek aan te zetten. Heerlijk bij het schoonmaken van mijn huis de muziek aan te zetten en keihard mee zingen of als iedereen thuis is een koptelefoon op en dan ook keihard mee zingen🤣

Adios, adio storyofmylife muziek luisterende momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: