Wat zou ik willen weten hoe ik het moet doen?

#bloganuary dag 5

Wat is iets wat ik zou willen weten hoe ik het moet doen, is de vraag van vandaag!

Toveren…

Ik zou bijvoorbeeld wel willen weten hoe ik zou moeten toveren. Dan tover ik m’n huis opgeruimd of ik tover een lekkere maaltijd op tafel. Ik zou toveren dat iedereen aardig is tegen elkaar en dat er niet zoveel mensen in armoede moeten leven. Maar ja toveren is niet iets wat alledaags is.

Hmmm….

Lastig deze vraag. Ik denk dat we allemaal wel iets willen weten hoe we het moeten doen. Voor de een is het iets niet alledaags en voor de ander is het iets waar diegene op dat moment in zijn leven mee te maken heeft. Het is denk ik afhankelijk in waar je op dat moment in je leven staat.

Waar een wil is is een weg!

Ik ben er ook van overtuigd dat je veel zou kunnen als je maar genoeg wilskracht en doorzettingsvermogen hebt. Toveren bestaat niet zover ik weet dus dat word lastig maar als ik zou zeggen ik wil autocoureur worden en ik doe mijn stinkende best en ik geef niet op en heb er alles voor over dan lukt het me zeker. Maar ook hierin zijn dingen die op dit moment nog onmogelijk zijn en en hoe graag je het ook wil het niet lukt door meespelende factoren.

Wat zou ik dan willen weten?

Ik zou wel willen weten hoe ik mijn website goed in elkaar kan zetten zodat die goed gevonden word. Ik zou wel willen weten hoe ik goed kan zingen. Ik zou wel willen weten hoe ik het verouderingsproces kan stoppen. Ik wel willen weten hoe ik altijd gelukkig kan zijn…

Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik het liefst zou willen weten. Misschien goed om over na te denken …..

Adios, adio story of my life as mom and wife die zoveel zou willen weten dat ik niet weet wat ik zou willen weten.

#bloganuary

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: