Wat inspireert mij en waarom?

#bloganuary dag 6

Zelfontwikkeling

Ik ben de laatste tijd erg geïnteresseerd in zelf ontwikkeling dit inspireert mij om met mezelf aan het werk te gaan. Ik vind het al fijn om te reflecteren en ben nu een stapje verder door mezelf te ontwikkelen.

Altijd de betere versie van jezelf te worden.

Boeken

Er zijn veel boeken over zelfontwikkeling en ik vind het fijn om die te luisteren. Verder zoek ik veel op internet over het onderwerp en bezoek forums en ik ben lid van diverse nieuwsbrieven over de onderwerpen.

Zelf kennis

Hierdoor kon ik erachter wie ik ben, wat ik wil en wat ik niet wil, wat ik nog kan leren en hoe ik in het leven sta.

Ik ben erachter gekomen dat ik veel meer kan dan ik denk en ben ook sterker en zelfverzekerder geworden.

Adios, adio story of my life een geïnspireerde mom and wife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: