Mijn favoriete speelgoed als kind ?

#bloganuary dag 4

Weet je het nog? Waar je als klein kind altijd mee speelde? Wat je troost kon brengen als je verdrietig was of waar je je fantasie helemaal op hol mee kon laten gaan als je lekker aan het spelen was.

Barbie en Ken!

Bij mij was het mijn Barbie en Ken. Ik kan me herinneren dat ik me daar vroeger uren mee vermaakt heb. Ik had een Barbie huis met lift en een bankstel en bed en allemaal spulletjes voor in het huis. Ik had een paard met wagen. Ik had heel veel kleren vóór de Barbie. Als ik er nu aan denk dan begin ik nog te glunderen.

Skipper..

Skipper was bij mij het zusje van Barbie en die mocht ook van Barbie en Ken in hun huis wonen. Ze beleefde allemaal avonturen en waren heel gelukkig.

Ik weet nog…..

Ik weet nog dat ik mijn Barbie huis kreeg. Het was voor Sinterklaas. Er werd heel hard geklopt en ik ging kijken en daar stond die dan. Ik kan me nog herinneren dat het een heel groot pakket was. In mijn gedachten nog groter dan ik ben. Ik was zo blij. Mijn eigen Barbie huis…

Grappig…

Ik vind het heel grappig dat we dit onderwerp krijgen. Vorige week was ik vragen aan het beantwoorden via internet. Je kent ze vast wel. Vragen om elkaar beter te leren kennen. Of vragen die leuk zijn om te stellen, grappige vragen, vragen om te reflecteren. Daar kreeg ik een soort gelijke vraag. De vraag was ; welk speelgoed uit je jeugd zou je nog wel eens willen zien. Ik heb er toen over nagedacht en noemde toen mijn Barbie en Ken en mijn Barbie huis.

Trip down memory lane!

Voor mij was deze vraag echt een trip down memory lane! Ik weet het als je dit soort dingen krijgt word je oud. Dat klopt ook en ik hoop nog lang mee te gaan. Voor nu had ik een mooi moment om weer even het geluk te voelen wat ik als kind had. Onbezorgd, puur en nog lang niet wetende hoe de wereld in elkaar zit……

Adios, adio storyofmylife met Barbie en Ken

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: