Comfortzone stap jij daar wel eens uit?

#bloganuary dag 3

Comfortzone de betekenis!

De comfortzone is een psychologische toestand waarbij een persoon zich op het gemak voelt, controle heeft en weinig stress en angst ervaart. In de comfortzone is het leven voorspelbaar en is een constant prestatieniveau mogelijk. #wikipedia

Mensen stappen niet snel uit hun comfortzone. Je gaat dan iets nieuws doen. Je weet niet wat er kan gebeuren eigenlijk het onbekende. Veel mensen zijn bang voor het onbekende.

Lees ook mijn blog https://storyofmylifemomandwife.com/2021/12/25/hoe-leuk-is-karaoke-2/

Stap ik wel eens uit mijn comfortzone?

Wat is voor mij uit mijn comfortzone stappen eigenlijk? is een lastige vraag kom ik achter nu ik er zo over aan schrijven ben. Ik denk het wel maar moet diep graven kom ik achter. ik voel me niet zo snel niet op mijn gemak of heb veel stress bij nieuwe dingen.

ik denk dat als je iets nieuws wil leren je sowieso uit je comfortzone moet komen!

Als je altijd doet wat je deed, krijg je altijd wat je kreeg!

Ik doe de laatste tijd veel nieuwe dingen. Ook meedoen aan deze challenge. Ik vind het lastig om elke dag te bloggen. Ik moet daar echt voor gaan zitten. Daar tijd voor maken en gewoon doen. Als ik niet meedoe dan weet ik wel wat er gaat gebeuren. Dan heb ik geen zin of tijd en dan doe ik het niet. Nu doe ik hier aan mee en ben verplicht om elke dag te schrijven. Dat is goed voor mij voor meer structuur in mijn leven te creëren en lastige dingen niet uit te stellen maar gelijk oppakken.

Eigenlijk is deze challenge een dubbel leermoment voor mij. Ik leer meer over schrijven. Ik kan kijken wat het met mijn site doet en ik plan deze tijd in om te schrijven. Zo blijf ik elke keer bezig om de betere versie van mezelf te worden.

Adios, adio storyofmylifemomandwife

#bloganuary

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: