We zijn 1 jaar online!

Feestje!

Wat is dat snel gegaan een jaar! ik was er destijds mee bezig. ik wilde mijn hoofd leegschrijven en was op zoek naar bloggers om hun site te bekijken.
Waar schreef men over en hoe zag het eruit.

Nu 1 jaar later!

Er is een hoop gebeurd afgelopen jaar. Corona uitbraak. wie had dat ooit gedacht dat de wereld in lock down ging en de scholen dicht zijn geweest. Vroeger op school droomde ik daar van. Zo begon de eerste lockdown ook Social media ontplofte aangezien iedereen legaal thuis mocht zitten.

Die droom ging snel voorbij!

Het duurde wel even voordat alles ingericht was om thuis les te krijgen. Daarna een hoop gedoe met inchecken in de les. uitchecken uit de les maar vooral het sociale waar je aan gewend bent.

Eenzaamheid

Geen vrienden die je zag geen sport waar je naar toe kon. Het missen van de alledaagse dingen die voorheen zo normaal waren nu niet meer vanzelfSprekend waren. School motivatie ging snel achteruit en Nederland wachte af hoe ze al die kids over zouden laten gaan.

Hoe kies ik het uit!

Dit jaar waar het voor velen zwaar was was het voor mij een heel vruchtbaar jaar. Ik was druk mezelf ontwikkelen bezig. Ik heb eem hoop geleerd over mezelf em hoe hier mee om te gaan of op de acteren. Zo werd mijn blog http://www.storyofmylifemomandwife.com geboren em gevormd. Zelf gebouwd (ik overtref mijn eigen verwachtingen) en na een paar maamden toch de overstap naar betaald gemaakt Een jaar waarin ik in een rolstoel kwam en niet meer kon lopen en ik alleen nog maar gedreven werd door wanhoop. Dit jaar vergeten we niet gauw.

Website statistieken

Ik heb ook niet heel veel geblogd door de pijn sie ik had en mijn zin voor alllea ontnam.

wat heeft dat met mijn statistielem gedaan?

2021

Totaal tot nu:

27 blogberichten geschreven.

12 reacties op mijn berichten gekregen ( dit waren wel bekenden)

38 volgers likte 1 van mijn berichten

ik gebruikte totaal 13.0K woorden, gemiddeld was dit 481 woorden per bericht

mijn blog heeft nu 63 volgers. Dit is boven mijn verwachtingen. Bedankt alllemaal voor mijn blog volgen en trouw blijven omdanks er niet regelmatig gepost werd.

Welke landen

Tevens heb ik vrij gelijk een vertaal widget op m’n site gezet en ben ik im heel veel landen al gelezen / opgezocht. Ik ben daar echt heel trots op.

Hier de landen waar de mensen mijn blog hebben gelezen;

We beginnen met Nederland met 1243 weergave veruit het hoogste

Verenigde Staten 82 weergave , Ierland 33, Canada 23, België 15, Europese unie 10, Zweden 9, Spanje 9, Saoudi Arabia 3, Turkije 3, Singapore 3, Finland 2, Duitsland 2, Brazilië 2, Frankrijk, 2, verenigd koninkrijk, 2, China 1, Curaçao 1, Filipijnen 1 en als laatste Japan met 1 weergave.

Hoe gaaf is dit!!

In zoveel landen is m’n blog van weergegeven. Niet te geloven dat dit kon gebeuren .

Vanaf November 2020 tot en met December 2021

November 115 weergave 18 bezoekers December 2020 79 weergave 48 bezoekers , januari 130 weergave en 62 bezoekers, februari 72 w en 39 b. Maart 249 w en 89 b. April 164 w en 63 b , mei 241w en 56 b, juni 68 w en 30 b , juli 96 b en 46 b, augustus 146w en 42 b. September 70 w en 25 b. Oktober 66w en 18 b, november 31 w en 13b , december 21w en 10 b tot nu toe.

Aflopende bezoekers?

Daar is natuurlijk een logische verklaring voor aangezien ik niet veel gepost heb door mijn rug. Het is de bedoeling dat ik vanaf het nieuwe jaar weer wekelijke een blog kan posten.

We gaan er in ieder geval voor.

Voor nu alvast fijne feestdagen in de lockdown!

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: