Hoe leuk is karaoke?

Hoe leuk is karaoke? Gewoon zingen uit volle borst en lekker mee galmen en gewoon zonder gêne zingen alsof je onder de douche staat in je eentje. Hoe lekker is dat? Ik hou ervan en kan ook echt ineens uit het niets de tv aanzetten met songteksten en dan m’n microfoon pakken en lekker gaan zingen. Zo heb ik al hele concerten gegeven voor m’n gezin. De buren, de buurt en voor wie het maar horen wil en ook voor wie het niet horen wil.

Golden oldies of Hazes of Doemaar!

Die goldie oldies zingen heerlijk. Muziek uit mijn jeugd. Doemaar ofzo. Lekker mee blèren op sinds een dag of 2. Of op Hazes is ook zo heerlijke meezinger voor de karaoke.

Karaoke avond?

Ik vraag het vaak hoor” zullen we een karaoke avond houden? Maar bijna iedereen heeft podium vrees. Ik begrijp dat niet! En niemand kan zingen zeggen ze . Ik zing vals. Euh ja dat is toch de bedoeling van karaoke zo vals en hard mogelijk het liedje zingen.?

Zangcarrière?

Veel mensen durven dit echt niet bang om voor gek te staan. Nou moet je echt heel raar doen wil je naast mij nog voor gek staan. Ik doe graag zo gek mogelijk en het boeit me totaal niet wat een ander er van denkt . Ik heb lol en al zing ik vals nou en ! Als ik kon zingen had ik wel een zangcarrière gehad in plaats van de carrière die ik nu heb.😉

Ik vind het heerlijk om te doen. Gedachten op 0 uit volle borst zingen en lekker vals vol overtuiging.

Zo hadden we een keer een paar vrienden van m’n oudste op visite dus wat gaan we doen jongens. Karaoke ? Zie je die verschrikte koppies kijken zo van zingen maar dat kan ik niet. Nou en ik ook niet. Who cares. Ik zei dan zingen we samen hoef je niet alleen te staan. Nou op de bank lekker veilig en dan eigenlijk nog als achtergrond van de muziek die op stond. Ik daar maar uit m’n dak gaan als bejaarde (in hun ogen) leeftijd is natuurlijk relatief. Soms ben ik 18 en soms ben ik 100. Ligt er gewoon aan wanneer je dit aan mij vraagt.

Buren op visite. Ok zullen we karaoke gaan zingen. Nee joh ik kan niet zingen. Nou en voor wie moet je je schamen. Je eigen gezin of die maffe buurvrouw? Als je naast mij staat is alles normaal wat je doet ook al doe je gek.

Ik vind het jammer dat mensen zoveel schaamte hebben voor hun zang talenten en zich zo niet durven te laten gaan omdat het uit hun comfort zone is. Maar ja blijf je daar altijd binnen zal je nooit iets leren of veranderen.

Ach ja ik schaam me niet zo snel. Zo heb ik ook een keer aan paaldansen gedaan in de metro. Kreeg zelfs applaus. Ik kan het niet eens! Tja hoe heerlijk zou het zijn als je gewoon gek kon doen zonder rekening te hoeven houden met wat een ander van je denkt. Ik probeer mijn kinderen dat ook mee te geven . Dat maakt ze vrij en maakt ze ook zelfverzekerd over wie ze zijn. Ik heb geleerd ( ik ben ook heel onzeker over mijzelf geweest, maar dat is een heel ander verhaal, een niet zo een leuk verhaal) je mag er zijn. Wees trots op wie je bent. Je bent het waard.

Mooie les om door te geven en alleen maar door te zingen in een microfoon….

Nu ik dit schrijf mssn morgen maar weer een concert zingen. Verzoek nummers ?

Story of my life as mum and wife!

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: