Wanneer geloof je niet meer in Sinterklaas?

Sinterklaas?

Je zal wel denken “Sinterklaas” het is zomervakantie. Sinterklaas is nog zo ver weg. Daar denk ik nog niet aan.

Klopt!

Klopt helemaal! Iedereen heeft nog vakantie en toch denk ik aan Sinterklaas! Begin vorig jaar had ik al een diamond painting besteld van Sinterklaas om deze vorig jaar te maken. Leuk dacht ik dan heb ik ook iets Sinterklaasig in huis.

Ik zie namelijk altijd van die huizen die versierd zijn met Sinterklaas dingen. Dat wil ik ook. Dus painting besteld om te maken.

Zie vóór mijn blog hoe ik met diamond painten begon;

http:/Hoe ik met Diamond painten Blog over hoe het begon #3

Loopt mijn leven zoals gepland?

Maar helaas loopt bij mij nooit iets zoals gepland en kwam het er niet van. Ik weet niet eens meer waarom maar Sinterklaas bleef liggen tot dit jaar. Alleen heb ik nu een mega project van 160×120. Met mijn tempo minimaal een jaar painten. Dit betekent dat Sinterklaas dit jaar weer in de kast bleef hangen.

6 jaar!

Mijn oudste geloofd al een tijdje niet meer in Sinterklaas maar mijn jongste die inmiddels 6 is nog wel. Maar ja tot welke leeftijd geloof je in Sinterklaas? Als Sint nu weer in de kast blijft en ik het volgend jaar weer niet red om wat voor reden ook, dan heb ik Sint af als mijn jongste niet meer geloofd.

Sinterklaas af…

Heb ik eindelijk mijn versiering van Sint als ik niet meer aan Sinterklaas doe. Wij zijn ook niet zo een familie die loodjes trekt en dan voor elkaar suprices maakt. Ik ben nooit een knutsel moeder geweest omdat ik dat niet kan dacht ik en voor mijn oudste maakte ik altijd de surprises voor school aangezien het er wel een beetje nestjes moest uitzien en de school altijd vroeg maar ook dringend verzocht om mee te helpen zodat ieder kind een mooie surprise had.

Je best gedaan.

Zo heb ik elk jaar met veel trots een mooie surprise vóór mijn oudste (met behulp van hem) gemaakt. Als het klaar was dan was ik trots op het resultaat en dacht ik bij mezelf “ je kan het toch! Je bent toch een moeder moeder” en aan de andere kant blij dat ik er weer voor een jaar van af was.

Sint dus toch dit jaar!

Besluit genomen omdat ik niet meer weet wanneer je niet meer in Sinterklaas geloofd om m’n grote project even aan dr kant te schuiven en Sinterklaas te maken. Die wil ik dit jaar hebben staan voor Sint. Wel met een briefje erbij dat Piet deze niet mag meenemen maat wel een foto mag maken om te laten zien. Zoals mijn 6 jarige zegt.

Sinterklaas in de zomervakantie.

Daarom schrijf ik nu over Sint nog midden in de zomervakantie en heb ik stiekem al een beetje voorpret voor de leuke periode van schoen zetten. Kadootjes uitpakken. Hard zingen want anders hoort Piet en of Sint je misschien niet en rijd je huis zo voorbij. Niet vergeten het eten voor het paard of een tekening voor Sint uit de schoen te halen voordat je naar bed gaat. ..::

Ja ik ga gauw verder met mijn Sinterklaas painting zodat Sint een mooi plekje kan krijgen zodra hij in het land is.

Lieve groet, Story of my life mom and wife

In de planning, welke blog is het beste gelezen? Mijn ervaring met een escape room. Een nieuwe vragen staat vrij! Wil je iets van mij weten of heb je iets anders of vind je het gewoon leuk om mijn blog te lezen? Mail me, laat een reactie in de comments achter. Vind ik erg leuk.

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: