Hoe ik met Diamond painten begon #3

Hobby

Mijn eerste Diamond painting #trots

Diamond painten is dus mijn nieuwe hobby zoals ik eerder al verteld heb. Ik hoorde heel veel Mensen erover praten dus ik dacht ik bestel er ook 1 en dan ga ik kijken wat ik er van vind?

Geen tijd😱

De painting lag weken lang bij mij thuis want ik gunde mezelf de tijd niet om het te proberen. Tot ik Op een dag bedacht ik ga het eens proberen. Als ik het niks vind gooi ik het gewoon weg. Dus ik alles klaargemaakt en begon de steentjes te leggen. Let wel, na eerst een tutorial gekeken te hebben over hoe het moest. Want ik had geen idee. Je krijgt een painting met weet ik veel hoeveel zakjes steentjes en dan een pennetje een bakje en dan een raar dingetje? Wat moet je daar nu weer mee…. en dan een roze plakje met wat….

You tube tutorial

Na eerst op YouTube een turorial gekeken te hebben was ik er klaar voor. Ja hoor ik kon er tegen aan. Daar ging ik. Plastic er af en steentjes in het bakje. Pennetje in mn hand en gaan..steentje1,2,3…. en na een x aantal steentjes gelegd te hebben dacht ik , hé dit vind ik leuk. Ik pakte m’n painting dagelijks en kocht ook een loep. ( die steentjes zijn echt heel klein) en een light-pad .Ja ja ik voelde me echt een ervaringsdeskundige.

Luisterboek!

Ik als bezig bijtje had inmiddels ook bedacht dat ik lid van de bieb was en je daar luisterboeken kon lenen dat je 2 dingen tegelijkkondoen. Paintenen een luisterboek lezen. Gelukkig dan kon ik iig 2 dingen tegelijk doen. En wat was dat rustgevend . Beetje luisteren naar een gezellig boek en steentjes leggen.. uren kon ik dat doen.

Versteld staan!

M’n vriendstaat er nog versteld van. Ik iemand met totaal geen geduld die zichzelf nergens de tijd voor gunt kon dit echt uren doen.

Ervaringsdeskundige

Nu inmiddels een echte ervaringsdeskundige en een stuk of 6 paintings verder vind ik het nog steeds leuk en kan ik mijn rust er echt in vinden. Hoe fijn is dat om je oh zo drukke volle hoofd even rust te gunnen met deze bezigheid.

Aantal diamond paintings die ik gemaakt heb!!

Wie is er net zoals ik verslaafd aan diamond painting? Laat een berichtje achter en vertel wat het met jou doet?

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: