Salie… #19

Ik wist het zeker.

Een tijdje geleden heb ik geschreven over mijn huis schoon maken oftewel mijn huis uitroken. Weet je het nog ?

Ik heb het gedaan!

Ik heb het gedaan.! Mijn oudste was er niet want die zei dat hij gelijk overal deo zou spuiten als ik het gedaan had. Toen hij er niet was dacht ik ik pak m’n kans.

YouTube

Ik heb eerst maar even een filmpje op YouTube gekeken want ik had geen idee wat ik moest doen? Daarna heb ik nog een filmpje gekeken want ik had 2 dingen en welke moest ik nou gebruiken?

Smudge ceremonie

Ik ging een smudge ceremonie doen. Zo zo dat klinkt heel mysterieus. Ik had een smudge stick nodig een kommetje met zand en een kommetje water. Zand ?? Dat had ik niet! Ik had wel strooi zout dus dat er maar in gedaan.

Reinigen

Salie aangestoken en beginnen maar. Eerst mijzelf gereinigd en daarna de huiskamer en zo naar boven. Aansteker in m’n zak en reinigen maar. Onder het reinigen heb ik maar gezegd “ ga weg negativiteit “ of dat de bedoeling is ? Geen idee? Maar het klonk echt lekker.

Ruikt best lekker!

Ik was heerlijk bezig en ik had er echt plezier in. Beetje zingen en ga weg negatieve energie roepen kwam ik bij de zolder aan. Het rook best lekker vond ik zelf en ik was zeer content met mijn voorruitgang.

Ontplofte zolder

Op zolder was het wat lastiger aangezien mijn ontplofte zolder uit mijn eerdere blog iets minder ontploft was als toen door mijn ontspullen maar nog steeds niet optimaal begaan baar is.

Laatste mijn vriend.

Eenmaal weer beneden heb ik mijn vriend ook gedaan( al vind hij het onzin) maar ja hij moest er toch aan geloven.

Zo huis gereinigd

Zo en toen was mijn huis gereinigd. En toen begon al de ellende…. ik had alle negativiteit het huis uit gejaagd dacht ik maar we kregen ruzie en nog een keer ruzie.

Pfff

Pfff dat was niet de bedoeling. Hoe kan dit nou? Had ik het niet goed gedaan ? Kwam het door mijn strooi zout ? Was nog niet alle negativiteit weg nadat ik het gedaan had ? Geen idee?

Ik ben zeker van plan het nog een keer te doen. Misschien hebben jullie tips voor mij wat ik verkeerd heb gedaan of wat ik kan proberen?

Ik hoor het graag!

Lees ook mijn eerdere blog “ alle negativiteit weg dat zou lekker zijn “

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: