Wow wat leuk!! #18

Wat een verassing!

En dan kijk je even hoe het met je blog gaat…. dan zie je dat je 51 volgers hebt🤩 wow! Wat leuk!

Vereerd!

Ik voel me vereerd dat ik toch zoveel volgers al heb. Als ik dan kijk waar iedereen vandaan komt valt m’n mond gewoon open.

Heel de wereld.

Het grootste gedeelte komt uit Nederland maar ook België, Canada, verenigde Staten en zelfs Japan. Wow dat is wat ik kan uitbrengen.

Wat ontzettend gaaf.

Wat ontzettend gaaf dat mijn volgers van over de hele wereld komen. Ik vind dat zo leuk. Ik vind dat zo ontzettend gaaf.

Ik wil alleen maar zeggen….

Ik wil alleen maar zeggen bedankt, bedankt lieve volgers . Bedankt voor het vertrouwen in mij. Bedankt dat jullie mijn verhalen lezen. Het geeft mij moed om door te gaan. Het is toch best wel een dingetje om over mijn eigen perikelen te schrijven om iedereen zo te laten meekijken in mijn leven.

Niet perfect.

Zeker is mijn website nog niet af en zeker is mijn website nog niet perfect. Mijn eerste stap is gezet dat is mijn eigen website en nu dan door. Door naar meer volgers en naar meer verhalen.

Ik hoop dat je het leuk vind om te lezen maar wat ik nog leuker zou vinden als je een reactie achter laat. Een reactie met wat je leuk vind of een reactie wat ik zou kunnen veranderen of heb je nog een idee voor een verhaal. Wellicht heb ik het meegemaakt?

Wie oh wie ?

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: