Bullet journal #14

Ik had er nog nooit van gehoord in al die jaren dat ik leef. En dat worden er inmiddels best wel aardig wat. Het is een notitie boek waar je je afspraken in kan zetten en tevens een dagboek.

Zo ziet die van mij er dus niet uit😂

Ik was op zoek naar bloggers op het internet. Ik was benieuwd wat die allemaal te vertellen hadden en hoe ik mijn eigen blog een beetje vorm kon geven toen ik hier dus op stuitte.

Dit had je echt nodig als je een blog zou hebben. Pfff wat ingewikkeld allemaal…. heb ik daar allemaal tijd voor en de journals die ik allemaal zag die zagen er super leuk uit.

Super creatief gemaakt met tekeningen en handletteren dat is iets wat ik helemaal niet kan. Ja een harkenpoppetje tekenen dat kan ik wel maar verder dan dat kom ik ook niet.

Het idee van doelen stellen en prioriteiten stellen dat stond mij wel aan. Daar zou ik productiever in kunnen worden en dat is alleen maar winst dacht ik. Maar al die tierelantijnen die liet ik voor wat het was. Dat was niet voor mij weg gelegd. Nee het zou een simpel boekje worden.

Dus op jacht naar een notitie boek. Daar had ik ook over gelezen daar waren ook bepaalde boeken speciaal voor die aangeprezen werden. Een notitie boek is toch een notitieboek dacht ik. Maar nee het moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Pfff.

Toen kwam ik erachter dat je ook sticker boeken had met leuke stickers voor in je journal. Nou daar maar eens naar kijken dan. Een sticker kan ik wel plakken dacht ik. Even verder speuren op internet en je moest ook speciale pennen hebben met allemaal kleurtjes en Washi tape. Washi tape wat is dat dan ? Nooit van gehoord. Maar goed we gaan kijken.

Notitie boek gevonden en gekocht. Boek met stickers die zag er super leuk uit. Ik werd helemaal wild ik de boekwinkel toen ik dat boek zag. Leuke gezellige sticker met teksten of tekeningen waar je echt zo een blij gevoel van krijgt. Net zo iets als een feel good movie maar dan feel good stickers. Weet je dan wat ik bedoel?

Nu ik een sticker boek heb moet ik toch ook maar die pennen hebben waar iedereen het over heeft en ja dan kan die Washi tape ook niet achter blijven en dan toch ook nog maar een doos extra feel good stickers en dan ben ik wel compleet denk ik.

Ok ik heb alles in huis maar waar begin ik? Aha er bestaat ook een boek die je precies verteld hoe je een bullet journal maakt. Nou die moet ik dan ook maar hebben, dan weet ik wat ik er in moet zetten.

Pfff wat heb ik me weer op m’n hals gehaald. Allemaal extra werk om het mezelf makkelijker te maken. Boek lezen dingen maken doelen bedenken. Mood tracker, jaar doelen . Maand doelen, week doelen en dan dag doelen. Wat een doelen zeg.

De meest simpele dingen lukken mij niet 😱

Op internet gekeken wat voor doelen je kon hebben. Ik kon wel iets bedenken maar om nou 1 doel te hebben waar ik elke dag aan zou werken word ook zo saai en eentonig. Maar ik had geen idee wat ik er allemaal in kon zetten. Dus toch best handig dat boek.

M’n doel voor januari was m’n bullet journal in elkaar Zetten. Zo ik had m’n eerste doel al. Trots als ik was. Ik kon gelukkig met wat hulp van internet nog een aantal doelen bedenken. Boek gelezen en bullet journal in elkaar gezet.

Helaas niet zo prachtig mooi als ik had gezien maar voor mij doen is het toch best een kleurrijk en gezellig boek geworden.

Ok dan ook maar een doodle proberen. (Ook nog nooit van gehoord) waar was ik al die tijd geweest. Leek wel of ik onder een steen had gelegen😱.

Doodles maken kan iedereen 😖 behalve ik geloof ik. De meest simpele doodle lukt mij al niet. Ach dit is m’n eerste bullet journal. Ik kan ook met sjablonen werken. Dat kan ik wel. Een tekening overtrekken 😃

Al met al begint het eruit te zien als een echte bullet journal met kleuren en stickers en tekeningen van een 4 jarige maar ik ben trots!

Nu alleen nog elke dag er in kijken en schrijven ..

Dat is ook nog een dingetje😂

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: