Waarom a story of my life? #13

Het verhaal achter de story of my life!

Zoals jullie weten (of niet) heb ik een creatieve geest. Ik begon met diamond painten wat ik zelf nooit had verwacht aangezien ik totaal geen geduld heb en je hier een engelen geduld voor moet hebben, toen ik onder het diamond painten bedacht. (Mijn hoofd is nooit stil) “hè ik heb een levendige fantasie “ daar kan ik vast wat mee. Dus begon ik met mijn jongste verhaaltjes te verzinnen. Voor hem met behulp van story cubes. Overigens erg leuk om te doen. En zo werd mijn YouTube kanaal noah the story teller geboren. Niet massaal gaan kijken natuurlijk 😉straks word ik alsnog die bekende YouTuber.

Ik had het lumineuze idee bedacht om verhaaltjes te vertellen op YouTube . Zodat ouders voor het slapen gaan van hun kinderen mijn verhalen aan konden zetten zodat ze zelf niet hoefde voor te lezen.

Samen met mijn zoontje bedacht ik verhalen. Ik iets meer verhalen dan hij. De story cubes gegooid de plaatjes gekozen en gaan. Noah begin maar dan Val ik wel in en vertel ik verder. “ ok mam” “dit verhaal gaat over een appel, een boek, een jongen en nu mag jij mam” zo ging het.

Ik had bedacht ik ga een serie maken. Dus ik bedacht een familie die allemaal dingen meemaakte en dat zou ik voorlezen op YouTube samen met mijn zoontje.

Zo gezegd zo gedaan zou je denken! Ik een verhaal bedacht en ik wilde die gaan opnemen. Die kleine alleen maar gekke gezichten trekken en dan weer in beeld en uit beeld. Z’n kont in beeld en dan weer z’n voet. Niet te doen. Ik riep alleen maar doe nou even normaal 😂 en ik moest zelf alleen maar lachen. Geen succes dus.

In mijn hoofd had ik wel al bedacht dat ik die wereldberoemde YouTuber was. Ik had wel 4 volgers 😂. Ik werd uitgenodigd voor expeditie Robinson maar bedankte. Ik hou daar echt niet van en ik word bloed chagrijnig zonder eten. Tevens zou ik door elk beest wat maar kan steken, gestoken worden en achtervolgt worden door de apen. Of door een slang bijna gewurgd worden of gebeten en dan zou ik daar natuurlijk een allergische reactie op krijgen. Met die beelden in m’n hoofd zei ik tegen de makers. Nee hoor mijn vriend wil graag een keer mee doen dus hij mag in mijn plaats. 😃

Zucht…. mijn hersens hebben het maar druk…

Maar ja met een zoontje die alleen maar gek kon doen en ik geen tijd had om genoeg verhalen te bedenken voor mijn kinderverhalen reeks Wally the walrus flawless Mac bright. Met in de hoofdrol Wally de walrus en zijn vrouw Jane doe ( dat vond ik lekker mysterieus) zoon gamerd10 en zoon James Brand aka 005 was mijn verhalen gezin een kleurrijk gezelschap. Helaas zijn er geloof ik 2 verhalen verzonnen toen ik besloot dat dit geen succes was. Het op YouTube uploaden was ook best een dingetje vond ik dus gedoemd tot mislukken.

Verkopen

Toen bedacht ik me ik heb zoveel kleren nog van die kids op zolder liggen en ik zag dat je op insta hele verkoop groepen had dus ik begon daar mee. Uren zat ik er aan want ik moest van alles doen. Lezen hoe het werkte en wat je er allemaal hoor moest doen. Pfff wat een werk zeg. Zakelijke pagina maken op insta en op fb. Winkel er aan koppelen 😅 zweet brak me uit want het lukte me in eerste instantie niet natuurlijk. Eindelijk alles gelukt en spullen er op geplaatst. Ik was er klaar voor laat die verkopen maar beginnen. Hier en daar info ingewonnen hoe ik het moest versturen. Alles was klaar om zo ingepakt te worden. Helaas de verkopen bij andere kastjes zag ik voorbij komen maar op mijn eigen kastje bleef het doodstil. Polls gedaan. Vragen gesteld aan mijn volgers. ( ik heb er toch best wat vind ik zelf) maar niks niemand zei iets of beantwoorden mijn vragen. Mijn volgers hebben reactie angst of willen hun verkoop geheimen niet met mij delen. Ik weet het niet🧐.

Op een dag had ik ook weer iets op mijn verhaal gepost. Heel simpel stel mij een vraag. Ik dacht mssn zijn er mensen die wat van mij willen weten. Helaas niemand wilde iets van mij weten. Ik voelde mij zo eenzaam met mijn ruim 500 volgers die mij compleet negeerde. Tot ik ineens een vraag kreeg van Kriss kross Amsterdam.

Ja ja echt waar. Zij waren gewoon geïnteresseerd in mij. Kom niet aan met dat is gewoon een management die er achter zit. Laat mij gewoon in die waan dat ze het zelf waren. 😉 Ik geloofde mijn ogen niet. Ze stelde mij gewoon een vraag. Ik super trots dat ik van kriss kross Amsterdam een vraag kreeg. Deze natuurlijk keurig beantwoord. Ik was gewoon die onzichtbare instagrammer met heel veel volgers die niet in mij geïnteresseerd zijn met 1 niet volger die wel in mij geïnteresseerd was en die tevens ook super bekend en beroemd is. Hoe stoer is dat. Ik vertel lekker niet wat ze me gevraagd hebben. Dan had je maar mijn berichten moeten lezen😂😂😝

Ik vraag me dan ook werkelijk af wat volgers zijn. En waarom iemand dan een profiel of persoon volgt. Wellicht is er iemand die mij dat zou kunnen uitleggen ? ( kijken hoeveel mensen deze vraag beantwoorden voor mij)

Iemand die het begrip volgers kan uitleggen?

Ondertussen ben ik nog steeds wie ik ben en maak ik nog steeds rare dingen mee. Zoals 1 laars in je kast vinden en de andere is spoorloos maar dan ook echt nergens te vinden. Maanden later vind je die in een zak op zolder. Dat je denkt van Waarom stop ik niet 2 laarzen in deze zak ? En zeg ik regelmatig dingen verkeerd of verkeerd om. Mooi voorbeeld. “ ik heb een pintje getiend” wat betekent ik heb een tientje gepint. Mijn hoofd en mond werken regelmatig niet samen of liggen in conflict. Wellicht hebben ze kwestie met elkaar en doen ze dit om elkaar dwars te zitten. Ik weet het niet maar er komen soms echt rare dingen uit mijn mond.

Toen ik me bedacht misschien kan ik wel een blog over mijn leven schrijven ?

Ik maak genoeg mee. Tevens schrijf ik het van mij af , dus ik maak m’n hoofd leeg. (Lees mijn blog over mijn volle hoofd) En wie weet, wie weet kan ik met mijn verhaaltjes wel een glimlach op iemands gezicht toveren omdat diegene zich in mijn verhaaltjes herkent.

Trouwens Website bouwen is ook niet zo simpel als ik dacht . En mijn website zal ook wel helemaal niet goed zijn of niet te vinden zijn. En mijn verhalen komen waarschijnlijk niet verder dan dat niemand ze leest. Maar ach ik heb plezier, ik maak m’n hoofd leeg en grinnik zelf als ik dit allemaal op schrijf. Tevens ben ik bezig met een betere versie van mezelf te maken door te leren … dus word ik er slechter van … zeker niet. Al leest niemand het. Al leest de hele wereld het( zou best gaaf zijn ) het is mijn story uit mijn oh zo leuk leven met nooit een saai moment.

ach ja story of my life mum and wife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: