De hemel huilt witte tranen! #15

Sneeuw!

Vind ik het leuk/niet leuk?

Over het algemeen is het zo met sneeuw “of je vind het super leuk of je vind het verschrikkelijk.

Wat ik er van vind? Het is leuk als je vrij bent maar als je moet werken dan heb je er meestal alleen maar last van. Dat zijn mijn herinneringen aan sneeuw.

Als je klein bent dan vind het het super leuk. Sneeuw poppen maken. Je vriendjes of vriendinnetjes in peperen met sneeuwballen of papa en mama. Muren bouwen. Sleeen en ga zo maar door.

Ja als je klein bent vind je alles leuk. Hoe simpeler hoe leuker. En dan ben je ineens volwassen en moet je naar je werk. Pak sneeuw en geen trein die meer rijd. Op alle wegen staat immens veel file. Dan is de sneeuw toch minder leuk.

Dan kom je eindelijk thuis en dan zie je het plezier wat je kleine heeft. Spelen en spelen en het is niet koud mam. Je ziet hem helemaal verkleumd en je haalt hem toch maar even binnen voor een warme chocomelk met slagroom. Even warm worden en droge kleren aan en hup daar gaan ze weer. Niet te stoppen .

Dan heb je ook nog een puber die ook niet kan wachten tot z’n vriend klaar is met huiswerk om lekker de sneeuw in te gaan en geen idee wat ze gaan doen.

Telefoon….. euh mam wij zijn daar en daar maar ik heb het zo koud kan je me ophalen met de auto. 🤔 ah mam toe ik heb het zoooo koud. Ach wat doet je moeder hart dan? Ja die vraagt of manlief ze ophaalt.

En dan na een dag sneeuw zit je Savonds op de bank en denk je nog eens aan de dag. Je kids hebben zoveel lol gehad zowel de kleinste als ook de grote. Je hebt gezien hoevéél plezier ze hebben gehad. Ik weet niet hoe dat bij jullie zit maar mijn moeder hart is voldaan en dan ben ik toch weer even vergeten dat de sneeuw ook veel ongemak kan opleveren en zit ik met een glimlach op de bank

Story of my life mum and wife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: