Alle negativiteit weg dat zou lekker zijn! #12

Een tijdje geleden viel het kwartje ineens bij mij. Echt ook gewoon een dag of 2 later dan ik het hoorde maar dat maakt niet uit…hij viel in ieder geval.

Ik begin al aardig richting middelbare leeftijd te gaan en ik ga je nu iets vertellen wat totaal niet iets is wat ik zou doen. Ik ben nooit zo geweest en het is ook echt zo out of my comfort zone dat ik het eigenlijk ook wel leuk vind.

Ik hoor je al denken wat is zij aan het raaskallen? Geloof me het word zo echt duidelijk. Dit jaar gooi ik alles om. We hebben vorig jaar best een rot jaar gehad en dan niet alleen door de COVID.

M’n Vriend raakte z’n baan kwijt net voor de Corona uitbraak. Ik ging thuis werken 2 kinderen thuis. Dat was best een pittig jaar. Het is nu nog niet voorbij want ik werk nog steeds thuis, m’n vriend heeft “nog “ geen baan en allebei de kids zijn ook weer thuis.

Ik heb m’n mindset helemaal omgegooid en ik kan zeggen dat gaat me redelijk goed af. Daardoor voel ik me een stuk gelukkiger en daardoor de rest van het gezin ook.

Die verandering van mindset daar hoort dit ook bij. ik was een tijdje terug bij m’n sis. En die vertelde dat ze haar huis gereinigd had met salie. Dat doet ze al jaren dus ik kijk er helemaal niet van op. Een dag of 2 later viel dus m’n kwartje ik had ook bedacht dat ik m’n huis ook Wilde reinigen. Alle negatieve energie van vorig jaar eruit en zo lekker het nieuwe jaar in.

Dit is dus de allereerste keer dat ik dat ga doen en normaal geloofde ik er ook niet in maar ik ben er nu zo van overtuigd dat dit gaat lukken. Al zou het niet werken dan werkt het al op mijn overtuiging .

Maarja dan moet ik dus ergens salie vandaan halen en hoe werkt dat dan? En is dat speciale salie of gewone wierook ? Het heeft dus even geduurd maar gisteren heb ik het besteld en hoop dat het snel binnen komt.

Ik ben erg benieuwd of ik er wat van ga voelen…

Zijn er meerdere mensen die dit doen of wel eens doen? Ik ben erg benieuwd naar de ervaringen. Dus mocht je dit lezen en het of zelf doen of je kent iemand geef het door. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ik Wacht met spanning af. Als ik het gedaan heb dan vertel ik wel mijn ervaring.

Voor meer verhalen kijk of the story of my life as a mum and wife….

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: