Huh …. serieus… zoveel? #4

storyofmylifemomandwife.wordpress.com

Stil van…

ik ben er gewoon stil van… mijn blog heeft even een weekje ofzo stil gelegen en nu dan weer wat gepost. Ik ben steeds in gevecht met die website en hoe ik dat allemaal moet opzetten. En dan ben ik eigenlijk te lui om eerst eens rustig de tijd te nemen om mijn website te bouwen. Ja dat was wel het plan maar ik had mijn site perongeluk gepubliceerd…dus ja dan moet je door. Dus vanavond na een avond vechten een nieuwe blog.

Social media

Natuurlijk moet ik die op social delen want ja als iemand het zou moeten / willen lezen moet het wel bekend zijn. Gelukkig heb ik volgers genoeg op Facebook en Instagram. Die zijn helaas niet zo spraakzaam…( daar kom ik later nog een keer op terug.) . Ja ja ik heb ook gewoon statistieken en ik had al 3 bezoekers gehad maar m’n blog was best al veel weergegeven.

Trouwe fan van het eerste uur!

Ik heb 1 volger en dat is mijn nichtje. Dus daar ben ik super zuinig op. Maar in het gevecht met de website bouwen zag ik steeds dat de pagina die ik volgende (ik volgde mijzelf) 🤔dat er nog 32 volgers waren. Ik begreep er niks van. Ik dacht ik zal wel weer ergens iets gedaan hebben waardoor ik op een andere site zit en dit niet mijn volgers zijn.

Trots!

Trotst mijn nieuwe blog op social gezet met daarbij mijn ene volger. Die mag ik niet verliezen natuurlijk. M’n allereerste fan..

Ga ik nog eens rustig naar mijn statistieken kijken heb ik dus wel gewoon 32 volgers. I snap er niks van. Hoe dan… super gaaf dat jullie mij volgen. Dan wel via social maar toch… ik ben er stil van.

Ik ben nog druk met die site en hoop dat ik binnenkort even de tijd neem om me er even in te verdiepen. Hoe het allemaal werkt zodat die af is en logisch in elkaar steekt met de juiste instellingen. Ik moet gewoon mezelf even verplichten om dat te doen…..

Bloggers paniek🤪

mijn bloggers paniek begon al een beetje te komen. Ojee zoveel volgers al en mijn site is niet af en ik moet een nieuwsbrief maken en wat moet daar dan in… ja nieuws … maar ik heb geen nieuws . En wat is nieuws ?😱

Vacature…..

dus ik had het al bedacht. Vacature gemaakt voor websitebouwers/ nieuwsbrief schrijver en aan mijn vriend verteld dat ik een vacante vacature heb. Nou geen animo hoor…totaal geen interesse. Ik zeg mop als ik straks wereld beroemd ben..( ik overdrijf graag) dan heb jij ook een klein beetje bijgedragen aan m’n. Miljoenen imperium….. dan kan je aan iedereen vertellen dat jij de nieuwsbrieven maakt.. zeg nou zelf goed idee toch? Ik zag lichte paniek bij hem opkomen (zover dit mogelijk is dan) hij is zo rustig dat ik ervan in slaap val bij wijze van spreken dan… hij zegt dat kan ik toch niet . Ik kan niet schrijven en ben niet creatief…. 😱 mijn hersens gingen natuurlijk als een bezetene te keer… los ik op ik praat jij typt …. maar helaas hij trapt er niet in… dus als het wat langer duurt dan weten jullie ik doe m’n best, ik ben in gevecht, ik werk 5 dagen, daarnaast moeder van 2, en dan heb ik nog een andere hobby en ja m’n gezin wil ook aandacht van mij….. story of my life as a mother and wife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: