Bonny en Clyde #5

Mijn eigen Bonny en Clyde

De echte Bonny en Clyde waren bankovervallers

Bonny en Clyde gefascineerd ben ik van die 2. Ik romantiseer het ook. 2 mensen die met veel passie leven en dan ook stoute dingen doen ( die stoute dingen die vergeet ik maar even) maar Bonny en clyde geweldig. Ik heb in het verleden de verfilming gezien en ze hebben indruk op mij. Gemaakt . Want zo oud ben ik niet dat ik ze persoonlijk ken. Maar een goede vervanging heb ik zeker wel.

Bonny en Clyde in m’n tuin!

Zo heb ik ook een Bonny en Clyde. Ik had een zak vogel voer in m’n tuinkamer staan. Bollen zaten er in en nootjes in zo een groen zakje. Op een dag kom ik thuis en een zooi in m’n tuin hadden vogels een bol gejat uit m’n tuinkamer. Alles opgeruimd en ik zit thuis op de bank en een herrie in m’n tuin kamer . Zitten 2 eksters in m’n tuinkamer tegen elkaar te schreeuwen terwijl ze nog een bol proberen te jatten. Toen werden Bonny en Clyde de eksters geboren. Elke keer in m’n tuin. Zelfs de buur kat was bang voor die 2. Ze gingen achter de kat aan. Vielen de kat aan in een boom. Telkens met z’n 2 en achter die kat aan. Kat vluchtte mijn tuin in. Die eksters zaten gewoon op de loer. En gingen tactisch zitten zodat de kat nergens heen kon. En schreeuwen niet normaal. Dus sindsdien zijnBonny en Clyde herboren.

Bonny of Clyde ( ik zie het verschil niet ) 😂

De Bonny en Clyde muizen.

Sinds kort hebben we een nieuwe Bonny en Clyde. De oude zijn naar zonnigere oorden denk ik. Nu hebben wij 2 hele kleine muisjes. Die kwamen zo voorbij in de tuinkamer. Namen de banken over het zag er niet uit. Mijn vriend en kind achter het raam. Kijk de muis zit op de bank. Ik als held naar buiten. De muis zat op de bank. Ik het kleedje voorzichtig weg halen want straks vliegt die muis door m’n tuinkamer. Nee hoor ik vanachter het raam. Hij zit achter de kussen. Ik het kussen weg halen en die muis komt op mij af ik schrik van zo een ieniemienie muisje en dat muisje schrikt natuurlijk van mij. Muis schrikt zo van mij dat hij de kuierlatten neemt en gewoon dwars door mij geen wil. Springt met volle vaart tegen mijn been. Ik gil weer want ik voel een klein tikje tegen mijn been. En weg muis… denk dat ze verhuist zijn want ik heb ze niet meer gezien…. ze mogen van mij in de winter in m’n tuin wonen maar in het voorjaar zet ik ze eruit. Ik heb ook gevraagd of ze niet 100 babies willen maken want dan zet ik ze er ook uit. Dus ben benieuwd of ik ze nog tegen kom. Of dat de muizen familie zo geschrokken is en gelijk door is naar ja zonnigere oorden. Mijn 2 e Bonny en Clyde. Ben benieuwd naar nummer 3?

Bonny of Clyde in de muizen versie

No nummer 3

De muizen Bonny en Clyde heb ik sinds onze botsing nooit meer gezien maar de eksters Bonny en clyde leven ik m’n tuin. Het zijn een stelletje herrie schoppers terroriseren de buurt kat en eten mijn pot vogel pindakaas helemaal leeg. De arme andere vogeltjes krijgen niet eens de kans om aan de pindakaas te ruiken…..

Zelfs m’n schoonvader heeft z’n eigen Bonny en Clyde. Ze zijn overal…

Story of my life mum and wife ‼️

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: