Creatief #2

Vroeger was ik niet creatief. Ik kon niet tekenen, ja alleen van die harkepoppetjes. Verder kwam ik niet. Sinterklaas gedicht … Sint zat tedenken…verder kwam ik ook niet. Ik was hopeloos qua creativiteit . En nu ik barst ervan. Liedjes bedenken (wel hele rare) en dan denk ik dat het vast een nummer 1 hit word. Alleen vergeet ik het op te schrijven en dan ben ik het weer kwijt.

Verhalen verzinnen

Verhalen verzinnen. Ik schut ze zo uit m’n mouw. Maakt niet uit wat soms denk je echt dit is waar gebeurd maar nee hoor ik verzin het gewoon. Hoe gekker hoe beter .

Wally the walrus flawless mcbright

Ik had een verhaal over mijn lief geschreven natuurlijk een grappig verhaal en ik had er een lol om maar hij vond er niks aan. Zo jammer dat hij niet zo een fantasie heeft als ik. Dat is zo heerlijk om dat te hebben. Hij ziet dan ook de lol er niet van in en ik lig op de grond van het lachen …

Diamond painting

sinds vorig jaar doe ik aan diamond painten. Nooit gedacht dat ik daar zoveel geduld voor kon opbrengen. Überhaupt wist ik niet dat er zoveel geduld in mijn lijf zat. Ik kan daar uren mee bezig zijn terwijl ik voor andere dingen geen geduld heb. Zo apart.

Diamond painten
Verjaardagskado gemaakt

Verkeerd zeggen

Ik denk dat diamond painten mijn creatieve geest wakker heeft geschut.
Van verhalen verteller tot verhalen schrijver en vloggen nu naar bloggen.. ik vind het al leuk om dingen op te schrijven. Ik wilde al een schrift bij houden met dingen die ik verkeerd zeg. Dat gebeurd mij ook echt zoveel dat ik daar best een boek van had kunnen uitbrengen. En het is echt van alles hé. Ooit zei ik “ik heb een pintje getient” in mijn drukke hoofd staat het goed maar er zit een error ergens een tussen mijn gedachten en uitspraak. Het levert vaak ook grappige zinnen op. Ik ga proberen om ze in mijn blog op te schrijven heb ik toch een soort naslagwerk.

Story of my life as mum and wife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: