Bloganuary 2023

Wat wil ik dit jaar bereiken?

De eerste vraag van deze challenge is gelukkig een vraag waar ik al een tijdje mee loop. Nieuwe jaar nieuwe doelen! Mijn hersens draaide al volle toeren en er stond al een lijstje op papier. Nu de uitvoering er van.

Cursus WordPress.

Deze heb ik al een tijdje binnen maar ben er nog niet aan toegekomen door van alles en nog wat en onlangs ben ik begonnen met les 1.

Ik heb nu al een tijd deze website en ik ben al heel lang niet tevreden over de opbouw en het uiterlijk en ik wil heel graag mijn website optimaliseren. Dan moet ik wel weten hoe dat moet..

Nieuwe baan!

Deze is ook niet geheel onbelangrijk! Ik moet op zoek naar een andere baan. Mijn contract verloopt na deze maand en houd dan op dus ik moet opzoek naar iets anders….

Wat wil ik doen?

Maar wat wil ik doen? Ik heb werkelijk geen idee? Wil ik dit blijven doen wat ik nu doe maar dan ergens anders? Wil ik een variété switch? Zo ja? Waar wil ik naar toe switchen? Aahhh ik weet het niet. Ik wil ook niet halaoverkop iets anders gaan doen om maar werk te hebben en dan na verloop van tijd weer in het zelfde schuitje te zitten. Ik wil graag een weloverwogen beslissing nemen zodat ik daar lange tijd mee verder kan. Hierdoor ben ik druk bezig met uit te zoeken wat ik wil door middel van zien te achterhalen wat ik kan. Wat mijn kwaliteiten zijn en m’n competenties, wie ben ik? Wat verwacht ik en waar wil ik uiteindelijk zijn. Dit kwam allemaal vrij plotseling en totaal onverwacht en moet nu dus in een soort van versnelde periode dit zien te achterhalen.

Boek schrijven.

Ik ben dol op verhalen verzinnen, songteksten maken. M’n fantasie er op los laten gaan en zo kwam ik een cursus hoe schrijf ik een boek tegen. Deze staat ook op de planning voor zeer binnenkort. Ik ga het gewoon proberen en wie weet lukt het me. Of ik het dan ook naar een uitgever stuur weet ik niet maar dat zie ik dan wel of ik dat durf.

Klussen!

Ik heb een aantal dingen die ik graag wil maken. Ik ben geen klusser maar het lijkt me super om het te proberen en iets te maken. Ik heb een aantal items die ik wil upcyclen en ik wil kijken of ik een pallet bank voor in de tuin kan maken. Verder heb ik nog wat schilder klussen. Ik ben ook druk bezig om de stappenplannen te lezen over hoe je dit aanpakt. Een foto muur staat ook op dit lijstje en dan heb ik nog meer staan maar laat ik niet te hard van stapel lopen. Ik moet mijn lat ook miet te hoog leggen want dan haal ik het niet en ben ik teleurgesteld in mijzelf.

Verder gaan de normale dingen in het leven gewoon door zoals mijn eeuwig durende zolder opruiming dus als laatste voorlopig op mijn lijst tot er weer ruimte is voor ie iets nieuws.

Zolder opruimen.

Deze staat al een jaar op mijn lijst en ik kon er niet doorheen. Ik heb best al wat gedaan maar omdat ik mezelf te weinig tijd gun en het eigenlijk ook steeds uitstel blijft dit op m’n to do lijst staan en blijft het als een zwaard van Damocles boven m’n hoofd hangen.

Aangezien ik dit jaar toch onverwacht een nieuwe start moet maken pak ik het maar gelijk goed aan. We gaan dit jaar knopen doorhakken en met een schone lei weer beginnen met iets nieuws. Hoe mooi is dat. Dat alles met elkaar te maken heeft en het een het ander in werk stelt. Ik weet dat het goed gaat komen ook met een nieuwe baan. M’n zolder komt ook wel leeg en die pallet bank staat uiteindelijk ook in de tuin. En wie weet durf ik dan ook m’n boek te versturen….

Ik ga aan het einde van het jaar bekijken of ik deze doelen heb gehaald tenslotte ligt het nu vast en heb ik een mooi steuntje aan mijn eerste verhaal van Bloganuary er van dit oh zo productieve jaar.

Adios, adio storyofmylife als doelen stellende momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

2 reacties

 1. ow ik herken het genoeg te doen maar de tijd en de concentratie vinden om het te doen. Ik ben een moeder van 2 kids dochter van 11 en zoontje van 4 en 16,5 jaar getrouwd soms kom je gewoon bijna nergens aan toe. Ik heb mijzelf voorgenomen geen voornemens te doen en het op mijn tijd en mijn zin te doen wat kan en wanneer het kan.
  Ik ben ook bezig met een cursus maar door de afgelopen maanden genoeg zieken te hebben gehad en de feestdagen is dat wel iets wat ik nog wil oppakken. Een cursus wordpress dat is interessant….
  succes met je lijstje

  Geliked door 1 persoon

  1. bedankt voor je reactie lifeofangelz. Fijn dat er meer mensen zijn die hetzelfde ervaren als ik. Helaas zitten er niet meer uren in een dag en moeten we proberen daar alles in te doen. Werk, moeder zijn en het huishouden kosten inderdaad een hoop tijd en goed van je dat je geen voornemens hebt dan kan je ook iig niet teleurgesteld worden. Ik hoop dat iedereen weer helemaal beter is bij jou en dat het dit jaar een mooi jaar mag worden. Wellicht lukt het dan ook om je cursus weer op te pakken. Al is het best zwaar naast alles wat je normaal doet hoop ik dat je de tijd vind.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: