Action dromen vanger haken!

De dromenvanger van de Action

Dromen vangen?

Er was eens een meisje die graag wilde dat ze haar dromen kon vangen. Toen had ze gehoord dat je iets kon kopen om je dromen mee te vangen. Ze zag diverse verschillende dromenvangers en ze kon niet kiezen. Tot ze op een dag bij de action kwam en een dromenvanger zag liggen die ze leuk vond.

Die is van mij dacht ze! Zonder verder te kijken rekende ze af en ging vol goede moed naar huis. Thuis aangekomen pakte ze het uit en legde het opzij tot ze tijd zou hebben om de mooie dromenvanger uit te pakken en op te hangen.

Die dag…

Die dag kwam snel en ze pakte de dromenvanger uit en zag tot haar verbazing geen dromenvanger…. Ok ok en ze leefde nog lang en gelukkig bla bla .

Sprookje..

Het had een mooi sprookje kunnen worden als dat meisje bij de action iets beter had opgelet. Nu werd het geen sprookje maar een nachtmerrie 😱. Wat zat er in de doos? Een bolletje wol. Een ring, veren en kralen en 2 doeken. Daarnaast nog een plaatje met de uitleg hoe je deze mooie dromenvanger kon haken!

De bewuste uitleg ??

Haken??

Tja haken dat was niet de bedoeling! Ik kan helemaal niet haken😱. Gelukkig was er een lieve collega die zei dat ze me ging helpen om het te leren.

Zo gezegd zo gedaan denk je maar we zaten nog in lockdown dus ik moest het leren via FaceTime. Geloof me dat is niet makkelijk als je als leek het gaat leren. Ik zat als niet haakster te kijken hoe zij heel behendig aan het haken was en ik kreeg er niet eens een opzetlus in . Daarna had ik mijn handen zo raar dat ik dacht hoe krijg ik dit ooit voor elkaar. Later moest ik wel lachen want ik zat alles met 1 hand te doen terwijl je gewoon 2 handen kon gebruiken. Beetje stom van mezelf als ik er zo over terug denk. Maar goed ik oefenen en oefenen en voelde mij rot als zij steeds om mij moest wachten maar ze had een engelen geduld met mij die lieverd. Ze vertelde dat ik ook op YouTube tutorials kon bekijken. Wat ik ook ben gaan doen en toen ging het steeds beter.

Trots!

Zo trots als een Pauw ging ik aan de slag want het lukte redelijk. Zo goed en kwaad als het ging met behulp van mijn lieve geduldige collega kwam er toch een beetje schot in de zaak. Tevens met de tutorials kwam ik een heel eind. Eindelijk kon ik m’n dromenvanger aan de ring vastmaken. Maar…. Het is veel te groot ???? Alles uitgehaald en opnieuw… wederom te groot???

Te groot ?

Hoe dan ??

Hoe kan dat dan?? Ik deed alles zoals beschreven was maar ik kwam er niet uit. Toen ben ik maar naar een hobby zaak gegaan ( inmiddels geen lockdown meer) en gevraagd wat ik verkeerd deed. Super lieve mevrouw die mij hielp en er achter kwam dat ik aan het meerderen was en dat was niet de bedoeling. Aha nu begreep ik het ook. Wederom vernieuw begonnen en toen lukte het. Super trots op mezelf dat ik deze uitdaging aangegaan was. Vroeger had ik het aan de kant gelegd en gedacht dikke doei dit kan ik niet laat maar zitten. Maar nu ben ik de uitdaging aan gegaan met mezelf en het lukte gewoon.

1 malig ….

Ik had wel met mezelf afgesproken dat ik dit zou haken maar het zou geen nieuwe hobby worden. Helaas voor mezelf vind ik haken zo leuk dat ik al gauw een nieuw project had gevonden.

Resumé…

Dromenvanger van de Action: super leuk. Maar als beginner niet te doen. Er zit geen haaknaald bij en de tekening kon ik niet lezen. Stond wel uitgeschreven aan de andere kant maar je moet het maar begrijpen. Een haaknaald bij het pakket zou zeer gewenst zijn. Nu moest ik er een lenen bij m’n buurvrouw. Tevens een link naar een tutorial zou ook geen overbodige luxe zijn. Al met al een hele leuke dromenvanger voor de wat gevorderde haker.

Eindresultaat!!

Best trots op mezelf kan ik zeggen. Het is niet perfect maar ik heb het wel gedaan!

Adios adio storyofmylife als hakende momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: