Hoe ik een Hamster wilde?

Hamster!

Een hamster? Nee die wilde ik nooit als huisdier. Ik ben meer een katten en honden mens. Ik heb 3 katten en een hond gehad maar nog nooit heb ik een hamster als huisdier geambieerd. Op dit moment hebben we helemaal geen huisdieren mijn vriend wil er geen een want dan ben je gebonden en dat wil hij niet. Daar heeft hij gelijk in want als ik een huisdier heb dan is die ook onderdeel van m’n gezin en doe ik er alles voor en laat ik ook dingen. Ik houd er rekening mee want zo een beestje is afhankelijk van mij. Ik had er ook vrede mee dat we geen huisdieren hadden. De kids wilde wel graag maar je weet hoe het gaat die kids hebben een huisdier en wie zorgt er uiteindelijk voor …. Juist wij de ouders.

Verjaardag!

We hadden een verjaardag van een vriendin van ons en die hebben een hamster. Een klein mooi beestje en super schattig. M’n jongste zoon vond het prachtig en heeft er best een tijd mee gezeten. Ik zelf vond het ook een super leuk beestje maar verder niet eigenlijk. Tot ik in een weekend zat te denken…: ik zou ook best een hamster willen hebben eigenlijk. Ik vond het toch wel super schattig en leuk en ook gezellig om weer een beestje in huis te hebben. Dus ik verteld aan m’n vriend maar die wilde er niets van weten.

Kids..

De kids waren er inmiddels ook achter dat moeders ook best een hamster wilde hebben dus die zagen hun kans schoon met nog een mede strijder aan hun zij. Het was rond kerst en ik denk dat je de reclame van de appie met hammie wel kent en die kwam Steeds voorbij. Wij elke keer ohhhh hammie en zo cute en leuk en lief enz . M’n vriend werd er gek van…..🤪

Overhalen…

Elke keer probeerde we hem over te halen om een hamster te nemen maar hij was onverwurmbaar. Helaas… maar waarom wil je geen hamster en is toch schattig en je hebt er geen werk aan en is makkelijk en bla bla bla. We haalde alles uit de kast om hem over te halen. Op een zeker moment, hij was zo gek gezeurd door ons. WaS hij toch om. Hij zei ok we nemen een hamster als ik de naam mag bedenken . Ok top. Yeah en cool en te gek en wauw en wat lief…. Euh wat zeg je de naam bedenken ?? Daar was niet iedereen het mee eens. Jongens we kunnen een hamster uitkiezen laat hem dan de naam kiezen. Nou vooruit dan maar….

Hamster baby…

Ik had van m’n vriendin gehoord waar zij de hamster vandaan hadden en ze had al gezegd als je er een wil dat ik dan absoluut bij diegene moest zijn waar zij de hamster vandaan hadden. Ik haar geappt helaas had ze nu geen baby’s maar begin van het jaar zou ze ze wellicht weer hebben dus we werden op de lijst gezet. Kids wel een beetje teleurgesteld omdat we we niet gelijk een kregen maar ok dan wachten we wel heel even.

Geduld op de proef…

Hun geduld is echt op de proef gesteld maar ik had vorige week goed nieuws. Er waren baby’s geboren en we konden er een uitkiezen. Ik had foto’s doorgestuurd gekregen en ze mochten zeggen welke ze het leukste vonden. Nou dat werd ook een dingetje. Geloof me de volgende keer zou ik het nooit meer zo doen. Ik kies er 1 en daarmee klaar. Dat is onze hamster en verder niet kiezen of iets dergelijks. Kiezen of stemmen in mijn huis eindigt in boze gezichten. Dus ik heb uiteindelijk gekozen welke hamster het zou worden op basis van wat ze wilde en toen moest het toch weer een andere zijn . Ik dacht ja daag deze word het want die was zo leuk en lief en schattig en die ik wide was niet goed en nu wil je die wel. Ik heb het zo gelaten. Maar toen kwam de naam. Die wilde dit en die wilde dat. Zelf had ik niks te zeggen geloof ik want er was alweer een boos gezicht om de naam. We hebben zelfs een rad laten draaien om de naam te kiezen maar toen waren er alweer tranen want de naam was niet goed .

Volgende keer geen democratie meer….

Uiteindelijk heb ik ze geen keuze gelaten qua hamster. Ik heb gekozen wat ze in eerste instantie wilde hebben en de naam is ook goed gekomen . Het is een naam waar iedereen blij mee is. Ja het is toch gelukt. Iedereen kan er mee leven en is blij met de naam. Maar voor de volgende keer mocht ik ooit nog een huisdier nemen of willen of wat dan ook, ik kies zelf en ze mogen over de naam nadenken maar dit doe ik nooit meer op deze manier. Iets wat super leuk is word dan eigenlijk helemaal niet leuk meer. Terwijl we juist zo blij zijn met onze gezinsuitbreiding.

Dit is hem dan onze Ajax Hemmingway!!!

Is het niet een schattig lief moppie!

Adios, adio storyofmylife en binnenkort ook hamster momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

2 reacties

    1. Dat was ook de bedoeling en dan zou de buurman de notaris zijn zodat het duidelijk was dat niemand vals speelde. Gelukkig was dit niet nodig en waren we op het laatste moment het unaniem eens over de naam. Thnx voor uw reply. Ik waardeer dit zeer. Groet storyofmylifemomandwife

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: