Een droom die ik me herinner?

#bloganuary dag 24

Dromen……

Dromen doen we allemaal. De een onthoud z’n droom en de ander niet. Diegene die hun droom niet onthouden zeggen snel ik droom niet. Ze dromen wel maar weten het niet. Hoe het komt dat de een wel z’n droom onthoud en de ander niet is een raadsel voor mij dus ik heb het even opgezocht en ik heb dit gevonden in de

https://www.quest.nl/mens/gezondheid/a32997541/waarom-onthoud-je-dromen-niet/

Het blijkt dus te liggen aan wanneer je droomt en wanneer je wakker wordt. Daarnaast is het ook nog zo dat mensen die hun dromen onthouden meer hersenactiviteit zowel slapend als wakker hebben dan mensen die hun dromen niet onthouden. Hoe zou dat komen dan vraag ik me nu af? Misschien kom ik daar nog wel eens op terug in een later stadium. Nu maar even door op de vraag van vandaag.

De droom….

Ik droom heel veel en ook soms zo intens dat ik me wel eens afvraag of ik het gedroomd heb of echt heb meegemaakt. Soms weet ik het smorgens ook niet meer wat ik gedroomd heb maar dan gebeurd er op de dag iets wat mij dan ineens herinnert aan mijn droom. De droom die ik nooit vergeten ben is de volgende..

Ik ben op een eiland en word achterna gezeten door een monster, ik kom niet vooruit en het monster komt steeds dichterbij. Ik vertel dit nu in 1 zin maar mijn droom was veel langer en super eng. Deze droom had ik toen ik een jaar of 10 was. Dat is echt heel lang geleden en ik herinner mij deze nog steeds. Zoveel indruk had het op mij gemaakt.

Kan jij je droom onthouden? En wat is jouw droom die je nog steeds weet? Ik hoor het graag.

Adios, adio storyofmylife dromenvangende momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: