Tijdreizen, waarheen en waarom?

#bloganuary dag 21

Tijdreizen?

Als we dat nou toch eens zouden kunnen zeg. Dat zou best gaaf zijn. Al denk ik dat het best een rotzooi word met files en dergelijke. Sta je niet alleen smorgens in de file naar je werk maar ook als je gaat tijdreizen. Botsingen tussen mensen tussen de jaren. Daar zouden we toch echt goed over moeten nadenken als we dit met z’n allen zouden kunnen.

Waarheen?

Waar zou ik heen willen? Ik heb best een facinatie voor het dino tijdperk. Ik zou best wel eens een dino in het echt willen zien. Zo een grote T. rex. Of al die andere dino’s. Kijken hoe ze leefden en hoe ze met elkaar omgaan. Hoe de gevechten zouden zijn. Eigenlijk even kijken of het daadwerkelijk is zoals wij nu denken dat het is. Is er trouwens iemand die weet waarom de t Rex zulke kleine armpjes heeft? Ik wil daar san wel heen op één voorwaarde en dat is dat ze mij niet zien. Straks word ik opgegeten en kan ik niet meer terug. Ik ben als mens natuurlijk een lekker snackje voor zo een immense dino.

Adios, adio storyofmylife de Dino fluisteraar tevens momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: