Mijn favoriete foto ooit gemaakt ?

#bloganuary dag 20

Tja ik ben niet zo een fotograaf . Ik vergeet steeds foto’s te maken en als ik foto’s maak zijn het veel al Snapchats.

Filter…

Er zitten van die heerlijke filters in snapchat. Dat vind ik erg leuk om  mee te spelen. Daar kan ik uren mee bezig zijn. Soms vind ik de foto wel leuk en dan neem ik een selfie. Zoals onderstaande foto. Vaak denk ik whaaa dit filter past niet bij mij en zo ben ik er heel lang mee zoet.

Filter van Snapchat

Foto’s..

Maar ja…. daar zit niet echt een foto bij die mijn favoriete foto alle tijden is. Dan maak ik ook nog wel eens een vakantie foto. Ik maak eigenlijk alleen maar foto’s met mijn telefoon als ik het niet vergeet. Daar zit ook geen favoriete foto bij.

De perfecte positie..

Je neemt vaak je foto’s veel te snel maar als je echt een goede foto wil maken dan kan ook de positie een hele grote rol mee spelen. Ik speel vaak met hoeken en posities. Ik probeer dan dingen uit alsof ik een echte fotograaf ben.

Het licht..

Een tijdje geleden ging ik naar de action , ik kwam daar om even rond te neuzen maar al gauw zag ik een ringlight. Ik had daar wel eens wat over gezien op internet en heb er 1 meegenomen om te proberen. Toen ik thuis aan kwam ben ik gelijk gaan kijken welk licht mij het best past en toen kwam ik er achter dat licht heel veel kan doen voor een foto. Ik was echt blij met mijn aankoop.

Doorzoeken..

Ik heb mijn hele telefoon doorzocht en na lang zoeken heb dan toch toch een hele mooie foto gevonden waar ik zeer content mee ben.

De foto..

Het is een mooie zonnige avond. Ik ben bij het water en ik zie een optimist varen. De foto is tegen de zon in daardoor zie je de contouren van de optimist goed. Deze foto is ook gemaakt met mijn telefoon. Ik ben er eigelijk wel trots op

Mijn favoriete foto!

Wat vinden jullie van mijn foto?

Dit was dan mijn verhaaltje voor vandaag ik vond het best lastig want ik heb zo veel foto’s en het zijn allemaal van die huis tuin en keuken foto’s.

Adios , adio storyofmylife zoekend naar haar favoriete foto als momandwife

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als 2022

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: