Brief aan mijn tiener ik

Wijsheid

Nu ik tegen middelbare leeftijd aanloop merk ik dat ik bepaalde keuzes of vraagstukken heel amders benader en bekijk. Jammer dat ik die wijsheid toen niet al had . Mijn leven had er dan heel anders uit gezien.

Advies?

Maarja welk advies zou ik mezelf geven om toch de persoon te zijn die ik nu ben alleen in een ander jasje. Ik ben tevreden met wie ik ben, ik had graag gezien dat hier via een andere weg gekomen was.

mijn asbies zou zijn: stap niet overhaast ergens in. denk goed na en weet dat alles goed komt. vertrouw niet iedereen blind vertouw alleen jeZelf blind. ga op je onderbuik gevoel af dat is goed en leer daar op te vertrouwen. Dit zal je leiden. Vergeet nooit wie je bent en dat je er toe doet. Zet jezelf altijd op de eerste plaats .

De mooiste versie van jezelf !

Als je naar mijn advies luistert zal je de mooiste versie vam jezelf worden. De weg die je dan bewandeld zal ook dan vol met hobbels zitten, alleen dan behoud je je kracht en zal de weg daardoor beter te bewandelen zijn dan ik heb gehad.

Blijf dicht bij jezelf!

Wat er ook gebeurd blijf dicht bij jezelf dan blijf je puur en volg mijn advies op. Ik zie je over een aantal jaar en ik ben erg bemieuwd hoe het met je gaat.

Groet,

Jezelf uit de toekomst. story of my life mom and wife

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als 2021

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: