logo story of my life
2 minuten

Wat zou je doen als …?

Wat zou je doen als je de loterij won?

Wat zou ik doen als ik de loterij won?

Loterij winnen🎉

Ik zou eerst van binnen juichen, ik zou het niet geloven en ik zou gewoon leven zoals ik altijd al deed tot ik het geld op m’n rekening heb.

Dan zou ik het nog niet geloven en steeds op m’n rekening kijken of ik niet droom. Als ik dan eindelijk het besef heb ga ik bedenken wat ik zou willen doen.

Loterij winnen

Ik kan dat heel goed bedenken terwijl ik aan het strand lig op een plek waar het prachtig mooi weer is onder het genot van een cola light / zero afhankelijk van wat ze hebben.

Zo liggend op een strand bedje ga ik even rustig bedenken wat ik allemaal zou willen.

Loterij winnen

Ik kan wel als een malle alles gaan kopen en veel geld uitgeven maar ik vind dat ik bewuste keuzes moet maken en niet zo maar geld uit geven om het geld uitgeven. Wil ik blijven wonen waar ik woon ? Wil ik blijven werken ? Wil ik een vakantie huis ? Wat wil ik ?

1 ding weet ik vrij zeker en dat is dat ik een vakantie huis wil hebben. Dat lijkt me wel heerlijk dat je gewoon zo weg kan naar je vakantie huis. Denk dat het Ibiza gaat worden. Daar wil ik zo graag een keer heen. Het heeft iets van een magische aantrekkingskracht tot mij.

Waarschijnlijk komt daar ook een soort van opvang huis voor honden en katten die daar geen huis hebben. Ik zou zorgen dat ik goede mensen heb die de beestjes opvangen en vertroetelen als ik er niet ben. Als ik daar ben kan ik leuke oude spulletjes opknappen en verkopen om mijn opvanghuis voor dieren te kunnen bekostigen. ( moet ik denk ik wel heel veel verkopen).

Ik doe dan de dingen die ik het liefst doe. Als ik een dag geen zin heb om te klussen dan hoeft het ook niet. Lekker relaxt leven! Niks moet en alles mag. Dat lijkt mij heerlijk.

Loterij winnen

Wie weet als ik echt op dat bedje met m’n cola lig bedenk ik nog meer of iets heel anders maar ik zou eerst even lekker weg gaan en dan bedenken wat ik echt zou willen voordat ik rücksichtslos geld ga uitgeven.

Adios, adio storyofmylife denkende aan dat ze de loterij gewonnen had als momandwife

Check ook…

http://www.sjakiesdesjaak.wordpress.com


Posted

in

by

Comments

Plaats een reactie