#bloganuary dag 10

Heeft een boek je leven veranderd?

De prompt van vandaag is “ heeft een boek je leven veranderd “ het antwoord is nee.

Ik kan me niet herinneren dat ik een boek gelezen heb die mijn leven veranderd heeft. Ik lees wel veel en probeer mezelf op een positieve manier dingen anders te laten bekijken. Ik speur geregeld het internet af en lees blogs of verhalen over jezelf ontwikkelen.

YouTube

Ik kijk YouTube filmpjes over jezelf ontwikkelen en de beste versie van jezelf te worden. Ik zoek websites waar veel info op staat waar ik op dat moment mee bezig ben. Ik probeer trainingen te volgen om anders te denken of over productiviteit. Ik maak lijstjes waar ik mezelf aan probeer te houden.

Diverse….

Zoals je leest is er geen boek die mij veranderd heeft maar speur ik wel het hele internet af en haal ik overal informatie vandaan om mezelf te ontplooien. Iedereen heeft een andere kijk op dingen en ik wil graag van iedereen wat meenemen. Ik wil zelf bepalen wat ik leer en meeneem de toekomst in. Zo heb ik het afgelopen jaar heel wat gelezen en over mezelf geleerd en mezelf nieuwe gewoontes aan geleerd.

Boeken…

Boeken vind ik leuk om te lezen van die feel good verhalen. Lekker makkelijk om weg te lezen. Ontspanning en plezier.

Adios, adio storyofmylife als onderzoekende momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: