Iets mysterieus….

#bloganuary dag 19

Schrijven over iets mysterieus dat is best lastig! Er zijn zoveel mysterieuse dingen op de wereld. Neem alleen de piramides maar. Immense gebouwen. Hoe hebben ze die in die tijd gebouwd? Of wat dachten jullie van het monster van lochnes. Bestaat ze nou wel of niet. Dan heb ik het nog niet eens gehad over buitenaards leven en al die andere vreemde dingen die op aarde gebeuren.

Hier is allemaal al zoveel en zovaak over geschreven dat ik daar niet meer over hoef te schrijven. Maar waar moet ik dan over schrijven?

Spullen die verdwijnen…

Het is misschien niet nieuwswaardig maar niet minder mysterieus..

Bij mij thuis verdwijnen er diverse spullen en die zijn nergens meer terug te vinden. Ik weet zeker dat ik het ergens heb neergelegd ik heb het tenslotte nog in mn handen gehad en 2 dagen later heb ik het nodig en dan is het van de plek af en nergens meer te vinden.

Het hele huis omgekeerd maar helaas nergens. Dan zal je denken’ja die heb je gewoon weggegooid of opgeruimd” geloof me dat heb ik niet gedaan. Daar was het te belangrijk voor.

Dit kan natuurlijk altijd een keer gebeuren maar dit is echt een aantal keren gebeurd. De ene dag ligt het er nog en een andere dag is het spoorloos verdwenen. Je kan me veel vertellen maar als dit meerdere keren gebeurd is het toch behoorlijk

Mysterieus!

Adios, adio storyofmylife in een mysterieuze bui als momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: