Welk boek wil ik graag nog lezen?

#bloganuary dag 18

Lezen…

Ik moet heel eerlijk bekennen lezen vind ik heerlijk maar ik doe het de laatste tijd eigenlijk nooit meer. Er zijn teveel afleidingen van tv, internet en natuurlijk de streaming diensten waar je tot in het oneindig kan bingwatchen. Daarnaast heb ik mijn werk het huishouden en m’n tig hobbies.

Luisteren.

Aangezien ik boeken wel heel leuk vind heb ik het volgende bedacht:

Luister lezen!

In het kader van jezelf geen tijd gunnen om te lezen, zet ik een luister boek aan. Dit kan ik heel goed combineren met een hobby, m’n huishouden, lopen enz. Ik kan dan meerdere dingen tegelijk doen.

Wat luister ik op dit moment?

De kleine podcasten voor dummies. Hoog sensitieve personen. En ik zie je op strand.

Ik luister dan een beetje afhankelijk waar ik zin in heb 1 van deze 3 boeken.

Wat wil ik nog lezen?

Ik heb hier nog de boeken liggen van Astrid Holleeder. Deze staan nog op m’n lijst om te lezen. Dit zijn wel echte leesboeken dus daar moet ik dan tijd voor inplannen. Verder vind ik de boeken van Jill Manson erg leuk en heb ik thuis ook nog een aantal van liggen. De serie van de 7 zussen staan ook nog op mijn lijst. Ik denk dat ik dan voorlopig wel voldoende te lezen heb als ik even kijk naar de tijd die ik daarvoor heb of kan inplannen.

Hoe maken jullie tijd vrij voor lezen in deze 24 uurs maatschappij? Ik hoor het graag!

Adios, adio storyofmylife die een luisterboek leest als momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: