Wat is een doel waar je gepassioneerd over bent en waarom?

#bloganuary dag 16

Op de helft !

We zijn op de helft van de challenge nu ik dit schrijf ondertussen maak ik brownies (allen de boter was keihard) tevens wilde ik een smoothie maken (ook dat fruit was nog hard). Ik heb mn zoon uitgelgd hoe je moet punniken dus nu wachten we met smart op de staart die eruit komt en nu schrijf ik vast wat op.

Elke dag bloggen!

Ik merk dat ik elke dag bloggen best veel vind naast mn werk mijn huis en mn gezin en hobbies. Er zitten ook vragen bij waar ik niet zo veel mee heb of weinig van weet of gewoon niks kan bedenken . Op zo een moment hangt de blog van die dag als een zwaard van Damocles boven mijn hoofd. Hoe staan julie hierin en of hebben jullie tips voor mij ? Nu een doel waar ik geopassioneerd over ben?

Welk doel heeft mijn passie?

Daar kan ik snel mee zijn! Dat zijn de dieren. Dieren die verwaarloosd worden, dieren die met uitsterven bedreigd worden, dieren die getroffen zijn door een natuurramp of dieren in het asiel of waar dan ook. Mijn hart ligt daar. Als ik stort dan gaat mijn geld daar heen.

Afhankelijk van de mens

Dieren zijn afhankelijk van de mens. Natuurlijk niet de wilde in de natuur. Die kunnen redelijk goed voor hun zelf zorgen. Als je een hond niet uilaat dan vervult die zijn verblijf uiteindelijk en als je diezelfde hond geen eten geeft dan sterft die uiteindelijk. Als je voor een dier kiest dan kies je daarvoor tot de dood jullie scheidt

Keuze die je maakt!

Het is een keuze die je maakt als je er voor kiest om voor een dier te zorgen. Als je op voorhand al weet dat het lastig gaat worden met vakanties dan vind ik dat je eigenlijk niet voor een dier moet gaan zorgen. Zodra je een hond of kat of wat voor huisdier dan ook in huis neemt dan behoort die tot het gezin.

Goede doelen..

Gelukkig zijn er heell veel mensen en instanties die zich voor inzetten en veel al op vrijwilige basis. Ze verdienen een pluim en een hele dikke ook.

Mijn neef en zijn vrouw die zetten zich ook zo in bij de lokale opvang in Spanje. Ik heb daar ook al een aantal keer een bedraq naar toe gestort. Maakt niet uit wat je kan missen? alle beetjes helpen. Mocht ik ooit tijd te veel hebben of met pensioen gaan en ik verkeer nog in goede gezondheid dan zie ik mezelf ook als vrijwilliger bij ee dierenopvang rond banjeren. Ze zijn je vaak zo dankbaar en krijgt daar zo veel liefde voor terug. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen…..

Adios, adio storyofmylife dierenvriend en momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: