Uitdagingen die ik overwon!

#BLOGANUARY DAG 14

Uitdagingen?

Die heeft iedereen! Dat is net zoiets als uit je comfortzone stappen. Zodra je hieruit stapt en het onbekekende aangaat sta je voor een uitdaging.

Zodra je dit doet leer je nieuwe dingen.

Mijn uitdaging…

Ik had vroeger een minderwaardigheidcomplex. ik dacht dat ik niks waard was en wat men ook tegen mij zei ik geloofde het toch niet. Ik vond mezelf verschrikkelijk. Door aan mezelf te werken en hier hulp in te zoeken heb ik dit overwonnen. Ik ben niet minderwaardig en ben niet verschriikkelijk. Ik mag er zeker zijn en ben zeker niet minder dan iemand anders. Ik ben trots op wie ik ben en wat ik bereikt heb en als je dat niet aanstaat dan heb je pech.

Ik heb dit echt heel lang gehad en vind het zonde dat ik er niet eerder aan gewerkt heb. Het voelt zoveel beter nu ik me goed voel en in de spiegel kijk en denk “je hebt het goed gedaan, je mag trots op jezelf zijn”.

Ontspullen / orde in mijn leven.

Dan hebben we deze uitdaging ook. Ik vind het lastig om spullen weg te doen want ‘ja misscchien heb je het nog nodig” maarja na jaren staat het er nog en heb ik het niet aangeraakt. Ik wil graag rust in mijn hoofd dus heb ik rust in mijn huis nodig, Daardoor ben ik begonnen met ontspullen. Ik vind het lastig en niet alles gaat gelijk weg maar ik ben een heel eind op weg.

Ik heb al heel wat spullen weg gedaan. Weggegooid of weg gegeven of verkocht. Zo langzamerhand word mijn huis leger, krijg ik meer orde in mijn huis en plan ik alles. Hierdoor heb ik meer rust in mijn hoofd. Met deze uitdaging ben ik er nog niet helemaal maar ik ga deze zeker overwinnen.

Het is altijd goed om hulp te zoeken als je het even niet meer weet. Je bent juist sterk als je dit doet. Het is nooit te laat om aan jezelf te werken. Wie wil nou niet de mooiste versie van zichzelf worden. Het is nooit te laat om te leren. Ga een uitdaging aan. Ga er geen een uit de weg. Je kan het. Je bent sterker dan je denkt. Ik kan het weten….

Adios, adio Storyofmylife die een nieuwe uitdaging aan gaat als momandwife.

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: