Welke emoticons vind ik het leukst?

#bloganuary dag 12

Heel veel emoticons?

Er zijn zoveel emoticons dat er genoeg keuze is. Er komen er ook steeds meer bij. Maarja wat moet je mer al die emoticons? ik gebruik er maar een paar en ik denk ook dat de meeste mensen maar een paar emoticons gebruiken.

Welke gebruik ik heh meest en welke het minst.

Ik denk dat ik deze pagina helemaal vol kan stoppen met emoticons want ik gebruik er echt maar een paar. De meeste die ik gebruik zijn de emoticons die lachen πŸ˜‚ het hartje ❀️ en de volgende πŸ˜‰πŸ˜±πŸ˜˜πŸŽŠβ€ΌοΈπŸ˜πŸ˜­πŸ₯°πŸ€£πŸ˜…πŸ€ͺπŸ˜žπŸ‘‹πŸ»πŸ€—

Deze het minst.

πŸ₯ŸπŸ¦ͺ🍣🌯🍜🍚πŸ₯§πŸ¨πŸ¦ΌπŸšœπŸš²πŸš¨πŸš¨πŸš¨πŸͺ›πŸ’°πŸ’·βš–οΈπŸ›’πŸ’΅πŸ§°βš’πŸͺ€ en de rest.

Ik vraag me af of er iemand op de wereld is die alle emoticons gebruikt of wel eens gebruikt heeft πŸ€”πŸ€”πŸ€”.

Het leukt in ieder geval wel je tekst op en het kan een mededeling net even anders laten klinken.

Welke gebruiken jullie het meest? Ben benieuwd?

πŸ‘‹πŸ»,πŸ‘‹πŸ» Storyofmylife hieronder de emoticon van momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieΓ«n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: