5 dingen waar ik vandaag dankbaar voor ben?

#bloganuary dag 10

Dankbaar? 5 dingen

Daar moest ik evern over nadenken vanmorgen. Ik kontoen nog geen 5 dingen bedenken waar ik dankbaar voor was. Ik had nog de hele dag dus komt wel goed. Een vriendin van mij geappt en haar gevraagd of ze ook wilde nadenken.

Een dagje dankbaarheid!

Ik vond dit echt een leuke opdrtacht. Moest er echt over nadenken, Even gesprart met mijn vriendin en zo kwamen wij door de dag heen op steeds meer dingen waar we dankbaar voor zijn.

Hier komen ze …..💖

  1. ik ben dankbaar voor het feit dat ik mijn vriendin weer in mijn leven heb. Die had ik heel lang niet gesproken en we kwamen weer in gesprek en dat had ook zo moeten zijn op dat moment.
  2. Ik heb al het hele weekend een liedje in mijn hoofd, je kan het eigenlijk geen liedje noemen, het zijn maar 3 zinnen.(meer ken ik niet) en ik heb het ondertussen grijs gezongen. Dankbaar ben ik zeker in driefout als dit liedje uit mijn hoofd is.
  3. Nummer 3 is mijn dankbaarheid voor mijn heerlijke weekend. We zijn goed bezig geweest waardoor we de vruchten er ook gelijk van geplukt hebben. nu dus doorpakken,
  4. Deze is dubbel vind ik. ik ben dankbaar dat ik da welliswaar online toch een uitvaart heb kunnen bijwonen. het is niets vergeleken bij persoonlijk aanwezig zijn. Het is mogelijik en daar ben ik toch danikbaar voor.
  5. ik ben voorall dankbaar dat ik met zoveel gevoel in het leven sta. Dit is niet altijd even nakkelijki. Ik kan intens boos zijn en dan kan ik verschrikkelijk vinden. Dit gevoel is dan ook echt en aan de andere kant kan ik zo genieten van hele kleine dingen. bv een gezellig kaarsje of een knuffel van mijn kinderen. het maakt mij menselijk en sta mede ook daardoor heel leuk in het leven.

Neus op de feiten!

Dan word ik vandaag gevraagd waar ik voor dankbaar voor ben en word ik ook even met mijn neus op de feiten gedrukt. Het leven is kort en vaak sta ik stil bij wat er niet goed gaat. Vandaag was ik ook dankbaar voor deze opdracht. Deze heeft mij laten inzien dat we veel vanzelfsprekend vinden en best vaker onze waardering mogen uitspreken.

Lieve Ineke het ga je goed!

Adios, adio! storyofmylife vandaag een dankare momandwife

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als 2022

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: