Wat vind ik het leukst aan schrijven?

#bloganuary dag 8

Schrijven…

Storyofmylifemomandwife.com
Mijn story

Vandaag is de vraag wat ik het leukst aan schrijven vind?

Ik vind het leukst aan schrijven dat het het niet uit maakt wat ik schrijf als het over mezelf gaat. Mijn blog pagina gaat over mijn eigen leven. Over dingen die ik mee maak en hoe ik over dingen denk. Niemand zal tegen mij zeggen dat het niet de waarheid is of dat het anders is gegaan. Nee want het gaat over MIJ!

Humor…

Wat ik wel probeer is de humor die ik zie in de dingen die ik mee maak over te brengen aan jou! Ik hoop dat het lukt en dat je voor je ziet hoe mijn verhaal gaat. Of dat je het idee hebt dat je deel neemt aan het verhaal wat je leest. Of dat me lukt ? Geen idee? misschien een mooie vraag aan jou! Geef mij eens feedback over mijn verhalen!

Wat vind je ervan?

Wat vind je er van? lig je in een deuk omdat je het zo voor je ziet? Of denk je nou is dat nou zo grappig…. Ik heb geen idee als jij niets zegt en ga ik door op de manier zoals ik nu doe. Schrijven doe ik om mijn hoofd leeg te maken. Mijn hoofd zit altijd vol. Het is een uitlaatklep voor mij.

Wat vind ik er leuk aan?

Dus op de vraag wat vind ik het leukste aan schrijven?

1 ik maak mijn hoofd leeg. 2. Het gaat over mijzelf dus ik kan alles schrijven wat ik wil. 3. Ik hoop dat je de humor er in ziet net zoals ik het beleefd heb.

Wie?

Wie heeft er tips? Ik hoor het graag.

Adios, adio storyofmylife een schrijvende momandwife

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: