Hoe ik bestel op internet! #16

Ok ik vind het super leuk om op internetsites kleding, schoenen, meubels, planten enz te bekijken. Soms gun ik mezelf de tijd om te shoppen. Ik zet van alles in m’n winkelwagen en dan koop ik niks.

Laatst had ik ook voor ruim 2000 euro in m’n winkel wagen gezet en toen wilde ik dus echt wat bestellen en toen moest ik dus eerst 2000 euro uit m’n winkelwagen halen voordat ik dus iets kon bestellen.

Zo heb ik overal van dat soort winkelwagens. Soms kom ik weer op een site en dan zie ik wat in de winkelwagen staan. Of ik zet iets in m’n winkelwagen en dan ben ik zo druk met kijken en dan ga ik van site naar site en dan weet ik niet meer waar ik nou iets in de winkelwagen heb gezet om dus echt te bestellen.

Als ik alles wat op internet in m’n winkelwagens staat zou moeten bestellen dan ben ik tot m’n dood aan het afbetalen 😱 en dan heb ik het maar niet over wat ik allemaal als favoriet bestempel. Vaak kom ik weer eens op zo een site terecht en dan is heel veel wat in m’n winkelwagen stond al uitverkocht.

Ok laatst had ik bedacht ik heb ondergoed nodig. Dus op de site kijken en kwam op de site terecht waar je 10 slips (Lees niet van die grote Bridget Jones oma broeken) voor ik geloof 40 euro kon bestellen. Dus na een goede overwogen keuze had ik een mooi assortiment bij elkaar gesprokkeld voor 40 euro. Normaal betaal ik gewoon met iDeal maar ik had het lumineuze idee dat ik achteraf zou betalen. Ik dacht ik probeer dat gewoon een keer. Vraag me niet waarom maar ik vond dat op dat moment echt een heel goed idee.

Ok besteld dacht ik maar de items stonden nog steeds in m’n winkelwagen. Huh als je iets koopt dan gaan ze toch uit je winkelwagen? Ok nog maar een keer bestellen dan! Dus nog een keer op bestel gedrukt en weer terug. Hmmm ze staan nog steeds in m’n winkelwagen. Ik mocht ze zeker niet kopen ofzo? Verdorie dan nog maar een keer bestellen….

En ja hoor ze stonden nog steeds in m’n winkelwagen. Hoe krijg ik die dingen uit m’n winkelwagen zodat ze mijn kant op kwamen. Ineens een helder moment. Ff kijken in m’n mail of ik een bevestiging heb gekregen van m’n bestelling.

Ja hoor bevestiging zat er toch in. Pfff gelukkig het was me toch gelukt . 😱 3 orderbevestigingen in m’n mailbox? Oei wat moet ik nou met 30 slips van totaal 120 euro. Daarnaast had ik ook panty kousen besteld 2 pakjes per bestelling. Dus ook 6 stuks.

Oei dat is dus niet goed gegaan. Gelukkig achteraf betalen dacht ik en kan ik nog een mail sturen om 2 bestellingen tegen te houden. Ik snel verstuurd. Lees ik op de website dat ze geen bestellingen tegen houden maar dat je het gewoon kan terug sturen. Ik nog denken ze zien toch wel bij orderpicken dat ik 3 dezelfde bestellingen heb gedaan en ze zouden vast wel denken dat dat niet zou kloppen.

Maar nee hoor ik kreeg keurig een mail terug dat ze geen orders tegen hielden.

Ok ok ik zou zodra de dozen binnen waren gelijk 2 dozen terug brengen naar de winkel.

Bel gaat en de postbode staat met 3 dezelfde dozen op de stoep. Aha mijn bestelling. Gevraagd aan manlief of hij gelijk 2 dozen naar de winkel wilde brengen om terug te brengen. Komt weer thuis zonder slipjes maar met 6 pakjes panties. Ik nog een beetje boos op hem omdat ik dacht hij heeft zich weer laten wegsturen.

Ok ok wat moet in nou nog met 6 pakjes panties die eigenlijk de verkeerde waren(kwam ik achter toen ik dus 3 bestellingen had geplaatst) die 6 panties vertegenwoordigde toch een waarde van iets van 60 euro. Dus best zonde van je geld. Ok dan probeer ik ze maar te verkopen.

Je krijgt natuurlijk nooit wat je ervoor betaald hebt maar goed dan heb ik tenminste nog iets. Hoop gesteggel en 1 pakje verkocht. Yess dacht ik dit gaat lekker .

Op een avond het zat me toch niet lekker en dacht ik kijk even op de site wat ze hierover te melden hadden. Nergens kon ik vinden dat Ze panties niet terug namen dus de volgende dag bewapend met nog 5 pakjes panties naar de winkel. Ik zou me niet zo laten weg sturen.

Maar nee hoor ze namen ze niet terug want uit het oogpunt van hygiëne deden ze dat niet. Ik zei mevrouw ze zitten nog in de verpakking niet gedragen ze passen niet eens. Nee ze namen ze niet terug. Ok missie gefaald. Ze gaf me nog wel als tip mee stuur maar een mail naar klantenservice of neem telefonisch contact op. Ok het was zondag dus ik schrijf wel een mail dat ik morgen contact met ze op zou nemen.

Ik m’n hele verhaal op de mail gezet dat ik dus 3 x had besteld perongeluk en de panties niet terug kon brengen maar dat ik de verkeerde had besteld en dat ik ze niet paste en dat ik te dikke benen had en dat als ik ze aan zou trekken ongelukkig was enz enz . Het was me toch een mail geworden. Het leek wel m’n autobiografie. Moest er eigenlijk wel om grinniken maar goed het was de waarheid. Dus zwoeshh weg mail.

Volgende dag nog geen mail terug dus na m’n werk maar bellen. Hopla in de wacht rij ik was nummer 28 ofzo pfff zeker nog meer mensen last van een winkelwagen die niet leeg wilde ofzo . Zal wel een bug op de site zijn geweest. Gelukkig ging de wachtrij vrij snel en was ik redelijk snel aan de beurt. Mij hele bestel verhaal uitgelegd en dat meisje aan de andere kant begreep mijn verhaal en maakte gelijk in orde dat ik die 5 pakjes n de winkel kon terugbrengen.

Ik had inmiddels de facturen ook al betaald omdat ik dacht tja ik ben gedoemd met de verkeerde panties. Dus een hoop geld voor iets af ik niet pas.

De volgende dag weer naar de winkel met m’n 5 pakjes n de mail van klantenservice. En gelukkig ze namen ze terug. Ze zouden m’n geld weer terug storten.

Nou ik heb het geweten hoor achteraf betalen. Iets wat ik niet zo snel weer zou doen. Ik heb er zo veel werk aan gehad. 30 slipjes 6 te kleine panties en 3 x naar de winkel een mail geschreven die m’n autobiography kon zijn en waarschijnlijk daardoor een lachende klantenservice ivm mijn eerlijke verhaal.

Je begrijpt wel dat ik voortaan gewoon weer als ik iets bestel betaal met iDeal. Het was de bestelling of terror.

Ach ja achteraf moet ik er wel om lachen. Het is wel echt een actie voor mij.

The story of my life as mum and wife😂

Door Storyofmylifemomandwife

Moeder van 2 jongens van 14 en 7 nu samenwonend met vriend en om de week met z’n vieren en de andere week met z’n drieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: